Onrush PC, PlayStation, Xbox

Új játék a MotorStorm-csapattól - csak ez épp a Codemasters berkeiben készült.
1666099800

Az EA hamarosan lekapcsolja számos játék online részét

Az EA nem finomkodik, hamarosan egy tucatnyi régebbi játékának szünteti meg az online funkcióit, így érdemes sietnünk, ha játszani szeretnénk még velük.
1664697600

Hamarosan online funkciók nélkül marad az Onrush

Bár tulajdonképpen inkább az volt meglepő, hogy a készítők még mindig támogatják az autóversenyt, a jegyzőkönyv kedvéért rögzítsük: november végétől már csak offline játszhatjuk az Onrusht.
1543428000

Befutott a PlayStation Plus decemberi felhozatala

Pszichológiai horrorral és zúzós versenyekkel várja a Sony a PlayStation Plus előfizetőit a jövő hónapban. Természetesen a PS3-as és vitás játékosok sem maradnak ki a buliból, nekik is érkezik pár izgalmas indie cím.
1534246253

Onrush - hónap végén indul a Summer Slam

Ám addig sem unatkozunk, hiszen a következő két hét során lesz az előszezon, így végre a Ranked-mód is elstartol, amelyben számos exkluzív cuccra tehetünk szert. Új előzetessel hangolódunk az eseményre.
1532354448

Komoly gondban a Driveclub fejlesztőcsapata?

Nagyon úgy néz ki, hogy hiába mentette meg a Codemasters a Driveclub fejlesztőit, az Onrush pocsék eladásai után a csapat jövője ismét bizonytalanná vált. Egyelőre csak létszámleépítésekről lehet hallani.
1530871215

Ingyen kipróbálható játékok a hétvégére

A PS4-esek dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen egy viszonylag friss versenyjátékot, az Onrusht nyüstölhetik mától egészen vasárnapig. A Steamen és Xbox One-on a harmadik születésnapját ünneplő Rocket League-be kóstolhatunk bele.
1529241540

Onrush teszt

A Sony bezárta a Driveclub és a Motorstorm játékokat fejlesztő Evolution Studiost, a srácok viszont nem adták fel, nem széledtek szét. Átigazoltak a Codemastershez, és kijöttek egy olyan autóversennyel, amit mindig is meg akartak csinálni!
1528210800

Launch traileren az Onrush

Megjelent a Codemasters pörgős versenyjátéka, a premiert pedig természetesen egy felvezető videó kíséri. Készüljetek a zúzásra, mert ezen a versenyen csak a vesztesek fékeznek!
1528134900

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben kapkodjuk a fejünket az E3-at megelőző teaserrengetegben, ne feledkezzünk meg a következő napok játékmegjelenéseiről sem! Szerencsére kellemesen sűrű lesz a felhozatal.
1527415212

Onrush - traileren a játékmódok

A nyílt bétateszt keretében bizonyára sokan kipróbáltátok a Driveclub és a Motorstorm készítőinek új játékát. A megjelenésig még bő egy hét hátravan, de a Codemasters addig is szeretné fenntartani az érdeklődést. Itt az új előzetes!