Most már biztos, hogy csütörtök délután mutatkozik be a Need for Speed: Unbound

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 5.
  • Teaser
Link másolása
Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy egy harmadik bemutatója is lesz a héten: csütörtök délután bemutatkozik végre a Need for Speed: Unbound!

Több különböző forrás is pletykálta már, az Electronic Arts pedig hivatalosan is megerősítette, hogy október 6-án, magyar idő szerint 17 órakor leleplezik az új Need for Speedet. Az első előzetest azonnal megnézhetitek, ha visszatértek ide holnap, és belekattintotok az alábbi lejátszóablakba - de a bejelentésről természetesen külön is írunk majd.

Habár a kiadó még nem akarta elárulni a játék címét, a hivatalos weboldalán keresztül végül kiszivárgott a logója, amit alább szintén megleshettek. A szivárgásoknak megfelelően Need for Speed: Unboundként kereshetjük majd az új részt, ez alapján pedig nagyon valószínű, hogy a további értesülések is pontosak voltak.

A Need for Speed: Unbound a hírek szerint december 2-án fog megjelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. A Criterion fejlesztette epizód egy olyan városban játszódik, amelyet Chicago ihletett, és szokatlan animációs stílussal várja majd a rajongókat - erről egy rövid gameplay snittet is megnézhettek már.

3.
3.
cyberstaker
Már csak 1 et kell aludni, jaj de izgulok.
2.
2.
crytek
Gondolják ha a szart "anime" köntösbe teszik akkor jobb lesz.. Kíváncsi leszek rá.
1.
1.
Nothing
Ha már EA, a logo meg az artworkok a sketchy vonalra, metálos roadshow stílusra váltó SSX On Tour-t juttatják az eszembe. Nem tudom, egy NFS esetében ez hogy fog működni, de sokat már nem kell várni, hogy kiderüljön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...