Elhagyja posztját a CD Projekt RED alapítója és társelnöke

  • Írta: szlav
  • 2022. október 6.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Marcin Iwiński a kezdetektől, a CD Projekt RED megalakulása óta a lengyel stúdió élén állt, most azonban bejelentette: közel harminc év után visszavonul a vezetői funkcióiból, de azért nem megy túl messzire.

Nagy hírekkel jelentkezett a hét elején a CD Projekt RED, és nem csak a jövőben érkező játékok terén, de a stúdió működése kapcsán is nagy a mozgolódás. A legnagyobb ilyen jellegű hír egészen a csúcsról, a stúdió vezetősége felől érkezett, a lengyel fejlesztőcsapat társalapítója és elnök-vezérigazgatója, Marcin Iwiński ugyanis bejelentette, hogy közel harminc év után elhagyja a posztját. Habár Iwiński továbbra is a CD Projekt közelében marad, a stúdió gyakorlati vezetését az eddigi társelnöke, Adam Kiciński kezeiben hagyja.

"Új személyes fejezetet nyitok a CD Projektnél. Elhagyom a társelnöki pozíciómat, és megpályázom a felügyeleti tanács elnökségét. -- Számomra ez egy hatalmas pillanat. Közel harminc évet töltöttem a CD Projektnél, és tanúja voltam annak, ahogy egy maroknyi lázadóból egy nemzetközileg elismert stúdióvá váltunk, akik játékosok millióinak készítenek szerepjátékokat" - üzente Marcin Iwiński.

4.
4.
leviske
#1: Szerintem a Cyberpunk2077 messze nem lett annyira rossz, mint amilyen a híre. (Pedig kezdetektől tolom.) Viszont tény, hogy a Witcher 3 szintjét nem érte el és borzasztóan sokat ártott neki a hype.

Azoknak, akik szeretik a DeusEx:HR és MD játékokat, azoknak így is egy remek, valamivel színesebb, open-world játékélmény.
3.
3.
markoci555
ez ilyen alja hülyéknek mint nekem ez nagyon semmit mondó, főnökből főnök, talán még több pénzt visz haza, gratulálok
pl társelnök az nem felügyel kérem szépen!?
tanúja volt a nagy fejlődésnek, aztán a hatalmas bukást már nem vállalja magára..
2.
2.
KopyAti
Nő a vízfej! Bár nem mintha eddig nem lett volna nagy.
1.
1.
suresz
ez a fejlesztőcsapat sem fog már olyan jó játékokat készíteni mint korábban!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...