Kék fény nélkül is játszhatsz a The Last of Us hőseivel

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Last of Us: Escape the Dark egy új társasjáték, amelyet a Naughty Dog szeretett játékfranchise-a ihletett. Rajongóknak kötelező!

A monokróm megjelenéssel készített The Last of Us: Escape the Dark társasjáték elhozza a rajongók kedvenc játékát a valódi világba. Az egyre bővülő franchise hamarosan egy HBO Max-sorozattal lesz gazdagabb, azonban úgy tűnik, nincs megállás, tovább bővítik a világot. 

A társas az Escape the Dark elnevezést kapta, hiszen a véletlenszerűen generált rövid kooperatív kalandok során a játékosoknak össze kell dolgozniuk és együtt megmenekülni az őket fenyegető sötétségtől. Egymás segítségén kívül bízhatnak a szerencséjükben: egy egyedileg elkészített kockával dobva dől el a sorsuk. Emellett használhatják karaktereik tárgyait és képességeit is, hogy túléljék a nagyjából 45 percet igénybe vevő játékot.  

A keddi sajtóközleményben, amellett, hogy bejelentették a november 8-án induló Kickstarter-kampányt, még egy Deluxe-kiadást is ígérnek, ami magában foglalhatja a franchise összes darabjának a részleteit, történetét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...