Mobilos Monster Hunter készül a Call of Duty: Mobile fejlesztőinél

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom összefogott a Tencenttel annak érdekében, hogy mobilokon terjeszkedhessen tovább a méltán népszerű Monster Hunter-sorozat.

Habár a Monster Hunter-sorozat nem először teszi tiszteletét mobilokon, ráadásul a Tencentnek is volt már köze a franchise-hoz, a kínaiak és a Capcom mostani bejelentése tényleg nagy dobásnak tűnik: ezúttal a Call of Duty: Mobile-t, a Pokémon Unite-ot és az Arena of Valort is jegyző Timi Studio Group vezényletével terjeszkedne tovább a széria.

A részleteknek még híján vagyunk, de a fejlesztők ugyanazt az élményt szeretnék visszaadni mobilokon, amelyek naggyá tették a Monster Huntert más platformokon, így megadhatják a játékosoknak azt a szabadságot, hogy ott és akkor vadásszanak szörnyekre, ahol és amikor jól esik nekik.

Meglepődnénk ezek után, ha a Tencent és a Capcom nem akarná letarolni a kínai piacot, ahol egyébként igen fogékonyak a játékosok erre a témára, ráadásul ne felejtsük el, hogy a Monster Hunter egyébként is rendkívül népszerű: mostanra több mint 88 millió példányban vásároltak az egyes epizódokból a rajongók, és ebből csak a Monster Hunter Rise hozott össze 11 millió kópiát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...