A The Game Awardson jelenthetik be a Final Fantasy XVI megjelenési dátumát

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 24.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Final Fantasy XVI 2023 nyarán érkezik majd, a pontos megjelenési dátummal még adós a Square Enix. Hamarosan azonban erre a kérdésre is választ kaphatunk.

Egyre többet tudhattunk meg az utóbbi időben a Final Fantasy XVI-ról. Többek között kiderült, hogy fél évig lesz PlayStation 5-exkluzív játék, továbbá arra is fény derült, hogy valamikor 2023 nyarán jelenik meg, holott a munkálatok már most az utolsó fázisban tartanak. Most az Insider Gaming jóvoltából olyan hiteles forrásból származó információ került napvilágra, mely alapján szinte biztos, hogy az idei The Game Awardson jelentik be a Final Fantasy XVI pontos megjelenési dátumát.

Nem hangzik hihetetlennek a pletyka, hiszen Geoff Keighley műsora alatt számos játékelőzetest és bejelentést láthatunk minden évben. Továbbá hasonló híreket hallhattunk korábban a Star Wars Jedi: Survivorrel kapcsolatban is, hiszen vélhetőleg a műsor alatt láthatjuk majd mozgásban azt a játékot is. Egyébként izgalmas a The Game Awards jelöltjeinek listája, így ha másért nem is, a nyertesekért majd érdemes lesz követni a műsort. Addig is reménykedjünk abban, hogy igaznak bizonyulnak a pletykák, és december 8-án újabb információkat árulnak el a Final Fantasy XVI-tal kapcsolatban!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...