Játékosrekordot döntött Steamen a Red Dead Redemption 2

  • Írta: szlav
  • 2022. november 28.
  • Biznisz
Link másolása
Három évvel ezelőtt jelent meg PC-n a Red Dead Redemption 2, de még sosem játszottak egyszerre annyian vele egyszerre, mint az elmúlt hétvégén.

Senkinek nem kell ecsetelnünk a Red Dead Redemption 2 sikereit, de mivel a Rockstar Games vadnyugati játéka 2018-ban jelent meg konzolokra, egy évvel később pedig PC-re, joggal hihettük, hogy a csúcson már messze túlvan Arthur Morgan kalandja. Nos, úgy tűnik, érhetnek még bennünket meglepetések, egy-egy csodához pedig néha elég egy mélyebb leárazás is.

Javában dübörög ugyanis a Steam őszi vására, melynek keretei közt most 67 százalékos leárazással, vagyis 19,79 euróért juthatunk hozzá a Red Dead Redemption 2 alapverziójához. Ez az akció láthatóan rengeteg játékos érdeklődését felkeltette, a SteamDB mérései szerint ugyanis vasárnap összesen 66 492 játékos nyargalt a prérin. Ez pedig rekordot jelent a játék történetében, hiszen 2019 decemberében, vagyis az eredeti megjelenést követő első nagy hullámban is mindössze 55 000 egyidejű játékossal tetőzött a Rockstar fejlesztése.

Az új rekordhoz érdemes hozzátenni, hogy mindez úgy jött össze, hogy a Rockstar Games már a nyáron bejelentette, hogy felhagynak a Red Dead Online érdemi támogatásával. A játék többjátékos módja természetesen továbbra is elérhető és az eddigi tartalmak sem mennek sehova, olyan frissítésekre azonban nem számíthatnak az internetes cowboyok, mint amilyeneket a GTA Online fotelbűnözői élveznek.

9.
9.
Futur
Megjelenés után fél évvel vettem meg, 48 euróért, ha jól emlékszem. Körülbelül egy hónapja fejeztem be a második végigjátszásomat, ezúttal 100%-ra teljesítve; Steam szerint összesen 368 órát töltöttem a játékkal. Elkezdhetném ajnározni, de soha nem érnék a végére... letettem tőle a virtuális kalapom, egyszerűen az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Minden sikert megérdemel.
8.
8.
crytek
#7: Sokan nem értékelik ezeket a dolgokat. Ha nincs 2 másodperc alatti fast travel kb bárhova már szar a játék. Pedig egy gyöngyszem és elég aprólékosan megvannak benne csinálva a dolgok. Mondom ezt úgy hogy lehet csak 8 év múlva lesz meg a játék de amiket olvastam láttam róla az elég meggyőző
7.
7.
DragonBleacPiece
2 éve karácsonykor nyomtam 80 órát úgy, hogy csak addig csináltam a storyt amíg unlockoltam a kis istállóm meg a tábort, szóval kb első 2 órát. utána meg csak csak napi 10 órát lovagoltam meg vadászgattam a havas hegyekben, ellovagoltam valami lápba, kinyírtam aligátorokat, jó volt ,szabadnak éreztem magam benne
6.
6.
sasncore
#5: Több óra játék után, érdektelenségbe fulladt nálam is. Kár volt megvenni anno.
5.
5.
KopyAti
#3: Totálisan egyetértek. Két lehetőséget is adtam neki. Ps4 Pron, és ps5 ön is. Olyan szinten nem tudott magával ragadni a játék, hogy elmondani nem tudom. Mondom ezt úgy, hogy az első része nekem szinte etalon volt. A második részt úgy vártam, mint a messíást, aztán jött a rohadt nagy pofáraesés és csalódás. Azt is megértem, akinek bejön. Például egyis ismerősömnek nagyon bejön. Érdekes jelenség lett ez a játék, vagy legalábbis elég megosztó.
3.
3.
Doomsayer
Meh. Xboxra vettem meg tavasszal, használt CD-n, postával volt 18€, de.. Hogy lehetne ezt kultúráltan elmondani... szóval számomra a felét sem érte volna meg. Jó, mondjuk PC-n, ahol van grafika meg fps, meg vélhetően egy pár rajongói mod egy kicsit összepofozhatja a végeredményt, így ott már lehet, hogy vállalható, de amúgy nálam mellé ment ez a cucc rendesen. Talán bedobja az Epic ingyenesbe karácsonyra, de még így is kérdéses, hogy leülnék-e újra elé.
2.
2.
crytek
Már várom hogy csapathassam vele de az 5 euros ár még nagyon messze van
1.
1.
markoci555
nem is csodálom, ezért a mesterműért 20 euró rablás, alig várom, hogy egy 5 év múlva gépet tudjak újítani és magasabb grafikai beállítások mellett újravigyem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...