A Bungie-nál kötött ki a Valorant direktora

  • Írta: szlav
  • 2022. december 20.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Joe Ziegler, a Valorant korábbi játékrendezője 2021-ben hagyta el a Riot Games csapatát. Az úriember új otthona a Destiny-sorozat fejlesztőstúdiója lesz.

Értékes játéktervezővel erősödik a Bungie fejlesztőbrigádja. Joe Ziegler, aki korábban megjárta a Pandemic Studios és a Killspace Entertainment berkeit is, legutóbb a Riot Games zászlaja alatt tevékenykedett, ahol világra segítette a stúdió őrülten népszerű online shooterét, a Valorantot. Ziegler tavaly hagyta el a vállalatot, egy rövid szünet után azonban most új, izgalmas hírt adott magáról: a Bungie csapatánál folytatja a jövőbeli pályafutását.

Adná magát, hogy Ziegler a továbbra is folyamatosan frissülő Destiny 2 stábjához csapódjon, ennél azonban jobb esély van arra, hogy az úriember a Bungie következő, egyelőre meg nem erősített lövöldéjén munkálkodik majd. Ősszel mi is beszámoltunk a pletykákról, miszerint a Bungie a Marathon-sorozat feltámasztásán dolgozhat - ha van valóságalapja a dolognak, akkor nem lepődnénk meg, ha Joe Ziegler is fontos szerepet vállalna a fejlesztésben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...