Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential januári játékai

  • Írta: szlav
  • 2022. december 29.
  • Akció
Link másolása
Naná, hogy ismét kiszivárogtak a PlayStation Plus Essential mellé járó játékok. A Star Wars-rajongók és a Fallout szerelmesei különösen örülhetnek.

Billbil-kun hónapról-hónapra rendszeresen kiszivárogtatja a PlayStation Plus Essential játékait a Dealabs oldalán. Úgy néz ki, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4, PS5), a Fallout 76 (PS4) és az Axiom Verge 2 (PS4, PS5) kerülnek terítékre a jövő év elején. Nektek hogy tetszik a felhozatal?

A Sony hivatalos bejelentésére ugyan még várnunk kell, vagyis nem vehetjük teljesen készpénznek a fentieket, azt azonban érdemes megjegyezni, hogy Billbil-kun hosszú hónapok óta tévedhetetlen pontossággal szivárogtatja az előfizetéses szolgáltatás mellé járó játékokat, vagyis a forrás igen megbízható.

Update! A szivárogtató ezúttal sem lőtt mellé, a PlayStation Blogon megerősítésre került a PlayStation Plus Essential januári felhozatala.

11.
11.
Hoki György
#10: Hát, ahogy érzed barátom :D Remélem, ha egyszer a Sonynak végre eszébe jut, hogy a játék létezik, nem fogsz csalódni benne.
10.
10.
crytek
#7: Én pedig csak játszani szeretek. Ha 1 órás valami és 2 sor szöveg van benne akkor is. Anno mikor kezdtem a gépezést még a magyarítások gyerekcípőben vagy sehol se jártak azaz csak játszottam úgy hogy a yes meg non kivül semmit sem értettem mégis élveztem a játékot.. Szóval engem kicsit se izgat ha valaminek eposzi best seller a mondandója vagy sem
9.
9.
Hoki György
#8: Micsoda dolog ilyet mondani korunk legnagyobb művészeiről, kérem? Hát új irodalmi magasságok jöttek létre csak attól, hogy írtak valamit :D
8.
8.
Akutyafáját
#7: ,,írtam egy könyvet, szóval nem lehet nagy bajom azzal, ha valami történetet mesél" sóóóóbert nóóóóóbert is írt egy könyvet meg anettka is, fekete pákó is épp ír egyet, mégse épp az eszükről meg kritikus gondolkodásukról híresek :)
7.
7.
Hoki György
#6: Valóban az én véleményem, ezzel semmi vita nem lesz. De én is szeretem a sztoriközpontú játékokat, a sztorikat is - írtam egy könyvet, szóval nem lehet nagy bajom azzal, ha valami történetet mesél. Inkább azzal van, hogy milyet. Valami lehet jó történet, és lehet jó játék, ha valamelyik kiemelkedő, a másik hiányosságait megbocsátja az ember. A The Order ezért bukik el nálam mindkétféle módon, a játékmenet papírvékony és gyenge, a sztori pedig nem elég érdekes vagy jó, hogy ezt megbocsájtsd neki. Az egyedüli dolog amiben kiemelkedik, az a grafika, de a jó graf már legalább 10 éve nem kunszt, ha nincs mögötte semmi.
6.
6.
crytek
#5: Ez a te véleményed. Én imádom ezeket a játékokat
5.
5.
Hoki György
#4: Én "játszottam" vele. Már ha azt lehet játéknak hívni. Ugyanazt az élményt kapod, ha megnézed Youtubeon, csak sajnos filmként sem értékelhetőbb jobban, szóval a helyedben nem akarnám annyira.

A Fallen Order meg az Axiom legalább nagyszerű játékok, nem lesz erős hónap, de tűrhető, még akkor is, ha a Fallout hulladék.
4.
4.
crytek
#3: Pontosan. Akinek van ps, xbox, pc game passal stb azoknak ez nulla. PC-re konkrétan egy ingyenes amazon prime reggel bárki beszerezhette. De ha nem is regelt ezért akkor is 0.5 euroért szórták. Xboxon game passba bárki letolhatta szintén akár 300ft-ért is. Így ez valóban egy semmirekellő ajánlat.

Én a 78 éves te Ordernek jobban örültem volna..mivel amikor anno adták ps4-re még nem voltak olyan gondolataim hogy nekem valaha lesz ps-em. De mivel ott is van "game pass" jellegű dolog lett. De sajnos a the order azóta se jött olcsón..
3.
3.
xanatos0911
#2: Ő nem úgy érti a hulladékot szerintem, hanem úgy, hogy “nem hasznos” hiszen a Fallen Ordert már mindenhol dobálták bundle-ben meg ingyen stbstb… ettől függetlenül egyetértek, jó játék, plusz még így sincs meg mindenkinek, úgyhogy biztos sokan örülnek majd neki, én is ránézek annak ellenére h PC-n effektíve duplán van meg.. jön ugye a Jedi Survivor úgyhogy érdemes lesz felfrissíteni az emlékeket. Egy jó JK-t viszont én is várnék, valaki feléleszthetné azt a játéksorozatot.
2.
2.
HMoody
#1: A Fallen ordert azért nem nevezném hulladéknak, sőt. A Jedi Knightok óta az egyetlen értékelhető SW játék.
1.
1.
crytek
Jó tudni. Akkor megint egy hulladék hónap lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...