A Grand Theft Auto V játékosai tisztelegtek Ken Block előtt

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. január 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Grand Theft Auto-játékosok egy csoportja összefogott, hogy egy szívhez szóló tisztelgést készítsen Ken Block, ikonikus rallyversenyző és kaszkadőr részére.

Ken Block, aki számos videójátékban tiszteletét tette, például a Need for Speedben, a Forza Horizonban és a DiRT játéksorozatban, sajnos a hét elején elhunyt egy motorosszán-balesetet követően a Utah állambeli farmján. 

A halálhíre után a rajongók összegyűltek, hogy a legmegfelelőbb módon tisztelegjenek Block előtt, aminek az eredménye számos videójátékos megmozdulás lett. A videón, amelyet a belinkelt Reddit-posztban láthatsz, a GTA-játékosok gyűjteménye látható, amint a játékon belül megpróbálják utánozni Block munkásságát. A videóban láthatók ikonikus autók és repülőgépes mutatványok is. Elvégre mindannyian emlékszünk: Block előszeretettel alakít át egy repülőteret a saját játszóterévé.

Mondanom sem kell, hogy sokan vették a fáradtságot, hogy elismerjék ezt a Block iránti tiszteletadást, és a komment szekció megtelt gratulációkkal, emellett a videót "gyönyörű" módjának nevezték a ralilegendára való emlékezésnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...