Update: Január végén érkezik az Xbox & Bethesda Developer Direct

Link másolása
A Microsoft és a Bethesda a hírek szerint még ebben a hónapban tart egy Xbox játékbemutatót, amin szó lesz a Forza Motorsport és a Minecraft Legends videójátékokról is.

A Microsoft és a Bethesda a hírek szerint még ebben a hónapban tart egy Xbox játékbemutatót. A Windows Central értesülései szerint az esemény neve 'Xbox Developer_Direct' lesz, és jelenleg a tervek szerint január 25-én kerül rá sor a platformtulajdonos Twitch és YouTube csatornáin keresztül.

A prezentáció a hírek szerint a Redfall, a Minecraft: Legends, a Forza Motorsport és a ZeniMax Online Studios új tartalmainak részletes bemutatását tartalmazza majd.

A Bethesda Redfall és Starfield 2023 első felében fog megjelenni, előbbi a hírek szerint májusi dátumot céloz meg. Emellett a Forza Motorsport is tavasszal érkezik a játékosokhoz, a Minecraft: Legends megjelenési dátumát pedig egyelőre még nem pontosították. 

Ha a közelgő bemutatóról szóló jelentés pontos, lehetséges, hogy az eseményt még ezen a héten bejelentik. Az Xbox marketingfőnöke, Aaron Greenberg hétfőn tweetelt: "Ez egy szórakoztató hét lesz, izgatottan várom, hogy teljenek a napok!".

Miután a Microsoft visszafogottan vett részt a decemberi The Game Awardson, ahol a vállalat úgy döntött, hogy nem tesz nagyobb játékbejelentést, Greenberg elmondta a rajongóknak, hogy a 2023 hihetetlenül izgalmas lesz az Xbox számára. A jelek szerint már nem is kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, miért!

Update!

A pletyka igaznak bizonyult, az Xbox és a Bethesda közös fejlesztői élő adással készül január 25-én, helyi idő szerint 21:00-kor. A livestream során szó lesz a Forza Motorsport, Redfall, The Elder Scrolls: Online és Minecraft: Legends játékokról. A Starfieldre egy különálló Developer_Direct adást terveznek a közeljövőben, így arról nem lesz szó a soron következő adásban. Az élő közvetítés megtekinthető lesz Twitchen és YouTube-on is, utóbbin magyar nyelven is elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...