Részletes gameplay bemutató várható hamarosan a The Day Before-hoz

Link másolása
Elég nagy csend övezte a rögös fejlesztési utat bejárt, ám nagyon ígéretes TPS túlélőjátékot, a The Day Before-t. Hamarosan azonban részletes gameplay bemutatót kapunk a fejlesztőktől.

A még tavaly bejelentett csúszását követően nagy csönd volt a The Day Before háza táján. Sokan még abban is kételkedtek, hogy a játék egyáltalán létezik-e, szerencsére az utóbbi pár hétben a készítők életjelet adtak magukról, és számos információval szolgáltak a játékkal kapcsolatban. Többek között kiderült a játék hivatalos gépigénye, valamint mozgásban is láthattuk az Nvidia CES-konferenciáján. 

Most a fejlesztők a játék hivatalos Discord-csatornáján jelentették be, hogy még ebben a hónapban kiadnak egy hosszabb, átfogó játékmenetbemutató videót, melyben a rajongók által legtöbbet kérdezett információkra is választ adnak majd. A bemutatóhoz pontos dátumot sajnos nem adtak, mindenesetre öröm látni, hogy sínen van a játék fejlesztése, és hajlandók megmutatni részletesen az alkotást a rajongóknak is, ha már ennyire sokáig vártak ezzel. A The Day Before a tervek szerint 2023. március 1-én jelenik meg PC-re, valamikor később pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is.

2.
2.
Mardük
Rommá röhögöm magam az elemző videókon. A játék marhára nem érdekel, de a balhé ami körülötte zajlik viszont igen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...