Frissítve: Ezek a PS Plus Essential februári ingyenes játékai

Link másolása
Hónapról-hónapra kiszivárognak a PS Plus Essential havi ingyenes játékai, most sincs ez másként, az előfizetők rögtön négy játékot is bezsebelhetnek majd.

Újfent idő előtt derült fény a következő havi PlayStation Plus Essential ingyenes játékaira, a mindig jól értesült billbil-kun Twitter felhasználó által. A szokásostól eltérően februárban négy játékot is kapnak az előfizetők, vagyis hármat, és egy nagyobb kiegészítőt. Ezek a tavaly megjelent, ötletes gördeszkás indie játék, az OlliOlli World, a korrektül sikerült Mafia: Definitive Edition, egy aszimmetrikus horrorjáték, az Evil Dead: The Game, valamint a Destiny 2 egy régebbi kiegészítője, a Beyond Light.

Természetesen a fent leírtakat egyelőre kezeljük pletykaként, habár elég megbízhatóan szállítja a PS Plus szolgáltatásba bekerülő ingyenes játékok listáját a felhasználó. A hivatalos bejelentésre sem kell egyébként sokat várni, ami február 1-én várható. Ha bejön a jóslat, akkor február 7-én már hozzá is férhetnek a PS Plus Essential, Extra és Premium előfizetők a játékokhoz.

Update! A szivárgás ezúttal is telibe trafált, a Sony hivatalosan is megerősítette a fenti játékokat.

1.
1.
crytek
Számomra ez most nem jó hónap :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...