Mégsem kész játékként startol a Sons of the Forest

  • Írta: szlav
  • 2023. február 5.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Endnight Games nem csúsztatja a Sons of the Forest februári megjelenését, a játék azonban korai verzióként, a Steam Early Access programjában lát majd először napvilágot.

A The Forest 2014-ben vált először játszhatóvá a Steam Early Access programjában, és négy teljes évet kellett várnunk a teljesen kész változatra. Reméljük, hogy a hátborzongató túlélőjáték folytatása, a Sons of the Forest nem hasonlóképp jár majd, miután az azt fejlesztő Endnight Games bejelentette, hogy február 23-án mégsem a teljes játékot adják ki, hanem inkább a Steam Early Accessben indítják el a jelenleg készen álló buildet.


"Hosszú utat tettünk meg azóta, hogy elkezdtük a Sons of The Forest fejlesztését, amely az általunk készített eddigi legnagyobb és legösszetettebb játékunkká nőtte ki magát. Még mindig rengeteg újdonságot szeretnénk hozzáadni a játékhoz; tárgyakat, új mechanikákat, javítani szeretnénk a játék egyensúlyán, egyszóval sok munka vár még ránk. Mivel azonban nem akartuk újra elhalasztani a megjelenést, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább bevonjuk a közösséget a projekt további fejlesztésébe. Megtartjuk a február 23-i megjelenési dátumot, de helyette Early Accessben adjuk ki a programot."
- üzente az Endnight Games csapata.

4.
4.
Kolompár Tarzan
Ha megfelelően olcsó lesz az early access, akkor aki megveszi tényleg teszterré válik, de legalább nem ingyen. Ha teljes áron fogják adni, akkor kapják be.
3.
3.
DragonBleacPiece
Magyarán: vérszemet kaptak mint dagobert bácsi meg smaug a sárkány, és megfejik akit tudnak egy early access optimalizálatlan hányadékkal.
2.
2.
markoci555
már már ott tartok, hogy ez pozitív hír a sok csúsztatás mellett
1.
1.
Ganzer
Tehát kellenek az ingyen teszterek, szuper.
Akkor majd szépen kivárom míg megjelenik, gyanítom nem most lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...