A Dűne írója jegyzi a Gears of War-filmet

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagy a mozgolódás a Netflix Gears of War-filmje körül. Már forgatókönyvírót is találtak hozzá, ráadásul egy igazi nagyágyút! Jon Spaihts felelt korábban a Dűne és a Doctor Strange szkriptjéért is.

A Netflix bejelentette, hogy Jon Spaihts (Dűne, Doctor Strange) leszerződött a készülő Gears of War-filmhez, mint forgatókönyvíró. A streamingóriás még novemberben jelentette be, hogy a nagyjátékfilm mellett egy animációs sorozat is készül a játék alapján, amiket további történetek követhetnek majd, ha a nézők is ráharapnak a frencsájzra.

Spaihts közleményében kitér arra, hogy mennyire tetszik neki a Gears of War világa, és "nagyon örül, hogy segíthet" a történet kidolgozásában.

Mint ismert, tavaly ősszel, mikor bejelentették az adaptációt, Dave Bautista nyilvános kampányba kezdett, hogy eljátssza a film főszereplőjét, Marcus Fenixet.

A közelgő Gears of War-film nem az egyedüli kísérlet a játék megfilmesítésére, 2007-től kezdve a New Line Cinema, majd 2018-ban az Universal birtokolta a jogokat, de nagy előrelépés eddig nem történt az ügyben.

5.
5.
crytek
Nagy büdzsével jó színészekkel lehetne ebből egy nagyon fasza scifi akció film.. de tuti nem az lesz..
4.
4.
Shao Kahn
Bár a regénysorozat egy rakás szar, a videójátéksorozat jó. Nagyon várom. De azon töprengek Dave Bautista van még elég jó állapotban ahhoz, hogy Marcus Fenix lehessen?
3.
3.
Nate Hope
#1: 2007 óta próbálják összehozni, szerintem ennek már mindegy.
2.
2.
nemfontos
A dűne írója Frank Herbert, és évtizedekkel ezelőtt meghalt... szóval ő biztos nem. :)
1.
1.
markoci555
Ha még csak most találtak írót, akkor ez még sehol sincs?
Prometheus-ban voltak hülyeségek, nem tudom, mennyi köze volt hozzá, de Dűne, Doctor Strange elég jók voltak, Bautista meg kiváló lenne, minimum valami jelentősebb mellékszereplőnek beraknám, ha nem is főszerere.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...