Élő közvetítést kapnak a héten a The Division-játékok

  • Írta: szlav
  • 2023. április 19.
  • Rendezvény
Link másolása
Csütörtökön Division Day néven tart élő műsort a Ubisoft. A streamben szó előkerül majd a The Division 2, a The Division: Heartland és a The Division: Resurgence is.

A Ubisoft április 20-án, magyar idő szerint 20:00-kor sugározza majd a Division Day közvetítését. Az előadás a széria több játékára is kitér majd. A főszerepet minden bizonnyal a két évvel ezelőtt bejelentett free-to-play cím, a The Division: Heartland kapja majd, melyről nem sokat hallottunk az elmúlt hónapokban. Az online túlélésre kihegyezett spin-off mellett azonban szó esik majd a mobilos mellékhajtásról, a The Division: Resurgence-ről is. Az ismét New Yorkban játszódó cím korai tesztkörei sikeresek voltak - lehet, hogy kapunk végre egy megjelenési dátumot is?

Mindezek mellett a számozott széria utóbbi darabja, a 2019 óta folyamatosan frissülő The Division 2 is színpadra kerül. Egészen valószínű, hogy a fejlesztők elárulnak egyet, s mást a roguelike elemekkel tűzdelt új játékmódról, a Descentről, illetve arról, hogy milyen tartalmakra várhatnak az ügynökök a játék ötödik évében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...