Érkezik a Horizon: Forbidden West folytatása

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Guerilla Games menedzsmentfrissítésbe kezdett a Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC megjelenése után, aminek következtében fény derült a franchise jövőjére is.

A Horizon Forbidden West: Burning Shores, amiről a tesztünket itt olvashatjátok, még alig látott napvilágot, a fejlesztő Guerilla Games máris továbblépett. Egy blogbejegyzésben közölték, hogy a cég berkeiben néhány vezetői poszt felcserélődik, többek között a stúdió igazgatója és vezető producere, Angie Smets is újabb vizekre evez. A hölgy méltó búcsúztatása mellett a stúdió arról is beszámolt, hogy kik veszik át a helyét: ezentúl Joel Eschler, Hella Schmidt és Jan-Bart van Beek fogja vezetni a stúdiót.

A történet azonban itt válik érdekessé, ugyanis a bejegyzés azt is elárulja, hogy mi lesz az első nagyobb projektjük a jövőben! 

"Teljes bizalommal adjuk át a stafétát az új vezetőség embereinek, akik a Guerrillát egy fényes jövő felé irányítják majd, bővítve a Horizon világát Aloy következő kalandjával és egy izgalmas online projekttel."

Ezzel egyértelműen megerősítést nyert a Horizon-franchise legújabb epizódja, amiről valószínűleg hamarosan hallunk még.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...