E3 2007: Killzone 2 - az első ingame screenshot!

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Utáld akármennyire a PlayStationt, ezen kép után biztosak vagyunk benne, hogy elismered, mennyire jó lenne egy PS3 a Killzone második részének kedvéért.
Utáld akármennyire a PlayStationt, ezen kép után biztosak vagyunk benne, hogy elismered, mennyire jó lenne egy PS3 a Killzone második részének kedvéért.

Itt van! Megérkezett! Alig hallottunk valamit a Killzone 2-ről bejelentése óta, azonban most végre megtörni látszik a jég. Megérkezett az első screenshot a játékról, mely száz százalékig ingame a készítők szerint. Némi információ is csurrant-cseppent azért: a folytatás története szerint katonáinkkal elmegyünk a Helghan bolygóra, hogy kipucoljuk onnan a gonosz Helghast - feladatunk azonban nem lesz egyszerű, hiszen ezek rosszfiúk akár az időjárást is ellenünk fordíthatják majd. A "hardver mozgatóként" becézett játékot ma este fogják bemutatni az E3-on.
16.
16.
Black Dragon
#15

látom félreérthetően fogalmaztam, a box alatt a jó öreg x-boxot értettem, a 360nal kapcsolatban pedig igazad van
15.
15.
asadasad22
14: Ha a PS1 volt szerinted az utolsó jó húzása a Sony-nak akkor gratula. A PS2 nyilván nem volt az, hiszen alig adtak el eddig belőle pár10millióval többet, mint 100millió. A microsoftnak viszont qrvajó húzása volt, hogy a 3 éves xbox-ot megölte ezzel a konzolok élettartamát drasztikusan csökkentve és kiadott egy x360at amiből minden 2. szériahibás, ráadásul látszik rajta, hogy ez sem húzza tovább 3 évnél.
14.
14.
Black Dragon
#13

én pc és box párti vok, sztem a ps1 volt az uccsó jó húzása a sonynak.

egyébként lehet, h a ps3ban több vas van, csak a jelenleg a programozók nem utdják kihasználni, és 1-2 évig nem is fogják (pl: blu-ray). amúgy a kép télleg kopott 1 "kicsit". De az is lehet, h ez másik játékból van :D (gondolom mindenki emléxik amikor a GT4 reklámképéről kiderült, h Forza 2-ből van)
13.
13.
asadasad22
nfsman: egy fasz vagy, ez a kép egy ingame screenshot. Nem kell irigykedni. Mellesleg kint van egy trailer is ami alapján azt lehet mondani, hogy bye bye xarbox! Többet nem lesz rá szükség.
12.
12.
wasaby44
Az első része is szar volt, mit vártatok?
11.
11.
Waz
Én teljesen jóba lennék a sonyval ha adna 1 PS3.Semmi panaszom nem lenne rá.

Idáig is csíptem mind a 3 konzolt.Kovetkező konzol amit lehetne csinalni mind a 3nak a keveréke(PS3+Xbox360+Wii) lehetne és akkor szerintem mindenki meg lenne elégedve.Kapnánk 1 csúcsszuper multifunkcionális messziről is irányítható megfizethetetlen grillsütőt.
10.
10.
Guppi
Ah pedig azt hittem hogy olyan grafja lesz! Mekkora egy kocsog ez a sony!!
9.
9.
nfsman
jav* azt hazudták h. a játék motorjával készült.
8.
8.
nfsman
6: figy lenne rá anyagi fedezetem h. nyár végén vegyek egy ps3-at 160 ezerért, szal nem irigykedek, a killzone 1 nekem nem ütött akkorát, de poénból spanommal még mnindig nyomulunk a multijával :D, de ennek ellenére ez a kép nem v.mi nagyszám.



7: az egyrenderelt videó volt amiről azt hazudtáorral készült, sztem nagyon leégette megát ezzel a sony.
7.
7.
Guppi
A killzone 2-ről már megjelent egy ingame videó is nem??
6.
6.
FutuRetrO
Hirtelen mennyi gyülölöje lett a SONY-nak!

Nem azért van ez véletlenül, mert irígykednek arra ami jobb, szebb, erösebb és nekik nem telik rá???

Jellemzö!!!
5.
5.
KD
biztos csomót fognak még rajta csiszolni. amugy jó kép az első részt imádom
4.
4.
nfsman
hát ez a kép őszintén szólva eléggé szar...full kockás, arról meg h.ingame-e csak annyit h. ennyire gyengén csaknem renderelnek :) az őszinteségükről pedig annyit h. egy renderelt videóra aszondták h. ingame sal ennyi.
3.
3.
wildláma
emiatt nem dobom el az x360-am hogy ps3 at vegyek :/ de azért nem rosz
2.
2.
felegyi
Hát,nekem semmi extra nincs benne!Az árnyék csillagos 5-ös!De a textura...Kicsit mosottas!
1.
1.
hetkoznap
Ha ez tényleg ingame kép akkor eladom minden értékes cuccom és megyek bevásárolni:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...