Négy év után idén visszatér a BlizzCon

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blizzard bejelentette, hogy házi rendezvényük 2019 után végre kitárja a kapuit idén novemberben Anaheimban, látogatókkal, cosplayerekkel és fejlesztői kerekasztal-beszélgetésekkel, ahogy illik.

A Blizzard bejelentette, hogy a BlizzCon 2023 idén novemberben, egészen pontosan 3-4. között rendezik a kaliforniai Anaheim Convention Centerben. Ez lesz az első testközeli esemény 2019 óta, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak. Mint ismert, az elmúlt négy évben csak digitális formában (vagy még úgy sem) élvezhettük az eseményt, miután a világjárvány és a stúdiót sújtó munkahelyi viták ebbe beleszóltak.

A jegyvásárlási információkról, a cosplayesek nevezési lehetőségeiről valamint az egyéb versenyrészletekről a jövő hónapban szolgál majd információkkal a Blizzard.

A tavalyi digitális eseményt törölték, Mike Ybarra, a vállalat fejese akkor elmondta, hogy 2023-ra mindenképp szeretnének visszatérni az élő eseményhez, hogy megünnepeljék a közösségüket, és most végre hivatalossá vált a dolog!

Novemberben vélhetőleg friss híreket kaptunk a World of Warcraftól, a Diablo IV frissítéseiről, és az Overwatch 2-ről is. A BlizzCon remek alkalom lenne, hogy a csapat leleplezze a vadonatúj  túlélőjátékát, melynek létezéséről különféle álláshirdetésekből derült fény.

3.
3.
Extol
Biztos már a rendezvényekhez is Hszi Csin Ping beleegyezése kell.
2.
2.
DarkLord
#1: Azt nagyon adnán, én is ezt mondom már évek óta... (nekem a WoW teljesen kimaradt egy percet sem játszottam vele, de maga a Warcraft az betalál rendesen.) A 3. résznek szerintem az egyik legjobb a sztorija, ahogy fel van építve 3 részen keresztül. Az átvezető videók nagyon ütősek lettek az egész kampány, élvezet bármikor újra tolni!
1.
1.
Perseus84
Én már Warcraft 4 ért kiáltok évek óta. Sajnos a blizz az rtseket parkolópalyára tette
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...