Egyelőre biztonságban van az Arkane Austin

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 17.
  • Hír
Link másolása
A Redfall fejlesztésével foglalkozó csapatot nem fenyegeti a felszámolás. Matt Booty hagyja, hogy tovább dolgozzanak a játékon és olyan állapotba hozzák, amilyenbe eredetileg is szerették volna

Az Arkane Austin csapatának játéka májusban jött, látott, és retteneteset hasalt úgy a kritikusok, mint a játékosok körében. A súlyos technikai problémák, a 30 fps-es limit konzolokon, a dizájnbeli problémák, a gyenge A.I. és a játék vizualitása is célkeresztbe került a megjelenést követően, és hát mi sem ájultunk el tőle a tesztünkben. Az okok is érdekesek, mint kiderült, maguk a fejlesztők sem akarták elkészíteni a játékot abban formában, ahogy végül megjelent.

Ennek ellenére a készítők ahelyett, hogy mérleget vonva elengedték volna a játékot, továbbra is dolgoznak rajta, hétfőn ki is jött az első komoly javítás a játékhoz (ettől függetlenül az Xbox Games Showcase egyik műsorán sem került szóba nemcsak a játék, de még a fejlesztők sem).

Matt Booty, az Xbox Game Studios fejese egy interjúban reagált arra a kérdésre, hogy mi lesz a fejlesztők sorsa a játék kudarcos megjelenését követően. A válasz várható volt, azonban mégis meglepő: az Arkane Austin tovább folytatja a munkát a játékon, így számíthatunk további javításokra sőt kiegészítésekre és tartalmakra is, hogy elérjék azt a célt, amit eredetileg is kitűztek maguknak a játékkal kapcsolatban.

A Redfall leszereplését Booty is első sorban az Xbox Game Studios felelősségének véli, meglátása szerint nem sikerült még a fejlesztés korai szakaszában megfelelően támogatni a csapatot és nem megfelelően menedzselték a játék elkészültét. Mivel tisztában vannak a fejlesztők érdemeivel és képességeivel, ezért továbbra is bizalmat fognak nekik szavazni, azonban szorosabb munkakapcsolatot fognak kialakítani velük a jövőben játékok kapcsán.

5.
5.
crytek
#4: Nézz is ne csak láss...

https://bethesda.net/en/article/78dNMNH552rqm2NPbDxy2P/redfall-v1-1-release-notes
4.
4.
almaspite
Gyerekek se hotfix, se patch.
Ott büzölög fent a játék amihez nem lett hozzányúlva mióta kidobták!!!
Akkor megszeretném kérdezni vagy kezdjetek el rajta dolgozni, vagy fizesék vissza a játékosoknak az árát mert nagyon csúnyán átbasztátok őket.
3.
3.
Nate Hope
Dobják rá a földet, és csináljanak valami mást. Bármit, csak ne ezt.
2.
2.
zoli12i
Zsír, akkor jöhet a Redfail2!
1.
1.
crytek
Dishonored 3 (vagy legyen bármi a neve) azt vissza a csúcsra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...