SGF 2023: Nézd vissza a Nintendo Direct adását + összefoglaló a bejelentésekről

Link másolása
A japán kiadó és konzolgyártó szokásához híven az utolsó pillanatban, egészen pontosan tegnap jelentette be, hogy ma délután egy teljes műsort szentel az idén a Switch-re megjelenő játékainak. Kezdés 16:00-kor!

Bár voltak már pletykák arról, hogy esedékes egy újabb műsor a Nintendotól, hivatalos bejelentés nem történt, legalábbis eddig. A június Nintendo Direct magyar idő szerint ma 16:00 órakor kerül megrendezésre, a nagyjából 40 perces adást pedig itt tudjátok majd élőben követni:

A bejelentő poszt nem részletezte ugyan, hogy mire számíthatunk, az egyetlen cím, amit kiemeltek, az a kereken egy hónap múlva megjelenő Pikmin 4, amiről még februárban láthattunk legutóbb részleteket, azóta pedig még egy trailert is kapott. Az biztos, hogy a show azokra a címekre fókuszál majd, amelyek az idén jelennek majd meg Nintendo Switch-re.

Bár sokan reménykednek benne, hogy a Nintendo bejelenti a hibrid konzol utódját, erre egyelőre még igen csekély az esély.

Update! Az adás véget ért, a teljes műsort a fenti videóablakban nézhetitek vissza, alább pedig lebontva is megtaláljátok a bejelentéseket.

 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
sirdani
1.
1.
C0m1n65un
Valamit félreértettetek, vagy írtatok. A Pikmin 4 nem holnap fog megjeleni, hanem egy hónap múlva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...