Megvan, ki játssza Abby-t a The Last of Us második évadában

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Craig Mazin showrunner egy interjúban erősítette meg, hogy kiosztották Abby szerepét a The Last of Us második szezonjában. Ha figyelünk az apró jelekre, talán kiderülhet, hogy melyik színésznőről van szó.

Noha a The Last of Us második évadát csak a hollywoodi írók és színészek jelenlegi sztrájkja után kezdik forgatni, benne az ellentmondásos Abby karakterével. Szerencsére a szerepet már kiosztották valakire - erősítette meg Craig Mazin showrunner a The Los Angeles Timesnak adott friss interjújában.

Talán ő lesz a befutó? Mi örülnénk neki!

Mazin sajnos nem árulta el, hogy ki alakítja pontosan Abbyt, de a rajongók azt feltételezik, hogy Shannon Berryről van szó, legalábbis a hölgy közösségi médiában közzétett posztjai ezt sugallják. Berry ugyanis nemcsak Neil Druckmannt követi az Instagramon, hanem Pedro Pascalt és Bella Ramseyt is, valamint a The Last of Us hivatalos fiókját is. Önmagában ez nem bizonyíték, ám Berry 2020-ban egy posztban maga mesélt arról, hogy mennyire hasonlít a játékbeli Abby-re - talán nem véletlen, hogy ezt a posztot most törölte a színésznő.

A sztrájkok előtt az HBO azt nyilatkozta, hogy a második szezon 2025-ben érkezik, ám a forgatás még nem indult el, így könnyen lehet, hogy a premier dátuma is tolódni fog.

15.
15.
Zisten
Imádtam Abbyt a játékban, remélem nem b*sszák el a szereposztást!
Jó lenne a fenti hölgy, de sajnos egy másik cikkben olyan nyilatkozatot olvastam a készítőktől, hogy Abby színésznője ugyanúgy kifogja baszni a biztosítékot, mint Pedro Pascal és Bella Ramsey. Biztos egy fekete ázsiai férfi lesz.
14.
14.
DamonSan
Rühelltem Abby karkterét a játékban, de stílusilag és kinézetileg zseniális választás lenne Shannon Berry a szerepére. Nagyon remélem, hogy tényleg hiteles az infó. :)
13.
13.
DamonSan
Ti most komolyan azon akadtok fent, hogy clickbait vagy sem, mikor nyomós érvekkel alá van támasztva a cikkben, hogy miért is lehet hiteles ez a cím? xD Óvoda...
Mivel nem hivatalos a bejelentés, ezért Nothinggal egyetértek, hogy illene a cím végére egy kérdőjel, de anélkül is teljesen rendben van a cikk és köszönjük az infót!
12.
12.
Kamukaze
#10: Én alapból nem hoznék le egy ilyen hírt okoska. Csak ha már konkrét hírrel(tényekkel) tudok szolgáni.
11.
11.
xanatos0911
Nem tudjátok ti, hogy mi az igazi clickbait.
10.
10.
crytek
#8: Minden oldal így hozta le.. Vagy ha már itt vagy írd már le te hogy hoznád le hírbe hogy megvan a színész ,de még nem tudhatjuk hogy ki az..
9.
9.
Nothing
#8: Elég lenne, ha egy kérdőjelet dobnának a cím végére.
8.
8.
Kamukaze
#7: Egyetértek veled, nagyon gáz ez a klikkbéjt írás. Ilyen címeket a a facebookon szoktak feldobálni, pistikék által írt, semmitmondó sz*rságok. Azokon is csak mosolyogni lehet.
7.
7.
csongor1996
#2: Attól hogy technikailag igaz, még clickbait. Ráadásul félreinformál is, mert tuti a legtöbb ember megnézi a képet és "aha, ő lesz". Lásd itt pár komment.
6.
6.
tyber16
#5: A játékban sincs egy darab úgy igazán szépnek mondható nő szóval a sorozatban így extra mód rápakolhatnak mondván az alapanyag se volt sokkal jobb ilyen téren :D
5.
5.
szinkron
Mi az oka annak, hogy csak ilyen ronda nőket castigolnak?
4.
4.
sumblinker
Jó casting, csak azt a lófejű gyereket cseréljék le.
3.
3.
Nate Hope
Ha rendesen felgyúrja magát a szerepre, akkor nem lesz vele gond.
2.
2.
crytek
#1: "Megvan, ki játssza Abby-t a The Last of Us második évadában"

Semmi klikkbéjt nincs ebben. A cím igaz és valódi. Az hogy nem kürtölték világgá az nem a GK hibája.
1.
1.
Raam989
A cím szerint megvan, hogy ki játssza Abbyt, de a cikk szerint még csak találgatunk. Szép clickbait volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...