Már elérhetőek az Epic legújabb ingyenes játékai!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 28.
  • Akció
Link másolása
A mai naptól két ingyenes videójátékhoz férhetnek hozzá a PC-s játékosok az Epic Games Store oldalán: 17:00 órától díjmentesen letölthető a Soulstice és a Model Builder!

Ahogy azt már megszokhattuk az Epic Games Store-tól, ezúttal is meglepte a játékosait két ingyenesen letölthető videójátékkal. Ezen a héten egy kreatív és önállóságra ösztönző modellkészítő játékot próbálhatunk ki, ahol csak a fantázia szabhat határt! A Model Builder végtelen eszköztárral teremti meg a lehetőséget az alkotni vágyó játékosoknak, hogy látványosabbnál látványosabb dolgokat hozzanak létre a semmiből. A másik díjmentesen elérhető cím a Soulstice, ami egy fantasy akció-RPG videójáték. Az Epic segítségével most ingyenesen felfedezheted a sötét, rejtélyekkel teli világot és felveheted a harcot a gonosszal a látványos boss-fightokban. 

Ha ez a két, teljesen más célközönséget megszólító videójáték sem nyerte el a tetszésedet, akkor se csüggedj! A jövőhéten, október 5-én egy bizarr éttermes őrület lesz elérhető: a Godlike Burger! Ebben egy olyan éttermet vezethetsz majd, amiben a saját vendégeidből lesz a hamburger hús...

5.
5.
delphijos
#2: Hát szerintem is valami az Epic-es verzióval lesz, én nyomtam a Steam-essel, és semmi gondom nem volt. Más kérdés hogy mint H&S , nekem annyira nem lett szivem csücske, de lehet neked bejön.
4.
4.
crytek
#2: Epic store mit vártál? :)
3.
3.
tyber16
#2: A xenoblade 3 dlc tényleg ennyire jó lett? Igaz még az alapjáték felénél se járok mert elvagyok havazva de a metacritic számai brutálisak és mindenki ódákat zeng róla. Az ff7 remake óta pedig már nem hiszek senkinek :D
2.
2.
Doomsayer
#1: Hát nem hiszem, mert indítás után az első 10 percben 2-szer is crashelt. Az első érdeketelen videó után azonnal desktop. Visszamentem és elnyomtam a videót. Volt valami bunyó, ahol összefüggéstelenül kellett nomni az Y-t és az X-et és lett valami másik videó, aminek a végén megint desktop.

Lehet visszadugom a konnektorba megint egy-két hónapra a Switch-et, ha ez így megy tovább. Bár azért nem annyira vészes a helyzet, hiszen a Starfield, a Xenoblade Chronicles 3 Future Redeemed, a Zelda TotK és persze a mega zseniális Baldur's 3 azért annyira kihúzta a szarból 2023-at, hogy az elmúlt 10 év legjobb évének mondják már egyesek... Persze, persze... De azért ez még mindig 2023.
1.
1.
Doomsayer
Fú, de zsír. Ezt a Soulstice-t már meg akartam venni valamikor. Most megyek és játszom vele :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...