Újabb nyolc percen keresztül csodálhatjuk a Lords of the Fallen világát!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
A zord hangulatú, fantasy-RPG újból megmutatta magát a nagyközönség előtt: egy majdnem tíz perces traileren keresztül kalauzolja el a leendő játékosokat a misztikus világ berkeibe.

A Lords of the Fallen megjelenéséig már csak alig több, mint két hét van hátra, ezért a CI Games és a Hexworks párosa egy látványos, átfogó videót adott ki a játékról. A sötét, fantasy-RPG 2023. október 13-án, pénteken jelenik majd meg PC-re és Xbox Series X/S, PlayStation 5 konzolokra, de addig is itt ez a látványos ízelítő! Utoljára a játék a Gamescom műsorán mutatta meg magát egy komor gameplay videóban, amit ide kattintva nézhetsz meg. Ha készen állsz arra, hogy ismét Adyr, a démonok istenének a szemébe nézz, akkor hajrá! Jó szórakozást a legújabb előzeteshez!

4.
4.
DragonBleacPiece
sikerült alulmúlni az 1. részt is, hiába csili-vili grafika, a harc borzalmasan igénytelen, olyanok az ütések és a hit feedback mintha nedves leszottyadt lufival csapkodnád az ellenfelet..
3.
3.
MikeHock
Ez valóban brutálisan néz ki, egy ilyen játéknál minden a harcrendszeren áll vagy bukik, szurkolok, hogy jó legyen.
2.
2.
gegory
A 2014-es rész annyira először nem tetszett mert nagyon lomha volt a kari...aztán rá éreztem az izére és sokáig eljutottam benne. Valahol a föld alatt akadtam el de élveztem a játékot a sok hibája és a sok hülye gamedesign megoldásával egyetemben. Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a hibákon sikerült változtatni mert ha igen akkor ez lesz az év játéka nálam.
1.
1.
DarkLord
Brutális a játék látványvilága. Szerintem a játék mellett lesz idő jól megnézni mindent a sok elhalálozás és újra-újra bejárni a terepet a fejlődés érdekében. Ezt várom a legjobban a mostanában megjelenő játékok közül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...