Nem vizsgálja tovább az EU az Activision Blizzard felvásárlását

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 12.
  • Biznisz
Link másolása
A 69 milliárd dolláros üzlet várhatóan a jövő héten lezárulhat, miután az újabb hírek szerint az Európai Bizottság nem vizsgálja tovább a nemrégiben átalakított megállapodást.

A Bloomberg névtelen forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy az európai felügyelőbizottság végleg rábólintott a Microsoft-Activision Blizzard ügyletre, azaz nem vizsgálja tovább a nemrégiben átalakított megállapodást. Noha a korábbi hírek arról szóltak, hogy már e hét pénteken pont kerülhet az ügy végére, végül csak a jövő héten lesz belőle valami.

Miután az Egyesült Királyság piacfelügyeleti hatósága áprilisában blokkolta a megállapodást, a Microsoft az aggodalmak eloszlatása végett az Activison Blizzard összes játékának felhőalapú jogait a Ubisoftra ruházta át a következő 15 évben. 

A CMA a múlt hónapban bejelentette, hogy ideiglenesen rábólint az ügylet engedélyezésébe, így a 64 milliárd dolláros tranzakciót lezáró végleges döntés a jövő héten megszülethet. A kiadó szerint várhatóan 2024-ben kerülhetnek bele az Activison játékai a Game Pass katalógusába.

6.
6.
crytek
Hoho jó volna..

https://tech4gamers.com/call-of-duty-game-pass-tomorrow/
5.
5.
crytek
#2: Minek? Csak az időt vinné a gépezésből másra nem volna jó..munkatársaim közül sokaknak van felesége..inkább maradok egyedül a végtelenségig minthogy papucs legyek és csettintésre csináljak dolgokat
4.
4.
Nate Hope
#2: Úgyse arra használná, amire való.
3.
3.
MikeHock
#2: Döglenek ezen típus után. :)
2.
2.
FURY380
#1: Kellene neked már egy csaj.
1.
1.
crytek
De várom már a játékaikat a game passba. Piszok sok ideig el leszek majd velük
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...