A Netflix állítólag a Grand Theft Auto-val szemezget

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 17.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a streamingóriás azt tervezi, hogy a saját fejlesztéseik mellett third party gyártók játékaival bővíti katalógusát. Olyan nagy címekről lehet szó, mint a Grand Theft Auto.

A Wall Street Journal úgy tudja, hogy a Netflix szeretné kivenni a részét a játékipar színes kínálatából azáltal, hogy fontosabb külső cégektől származó játékjogokat szerez meg - így egészítve ki a javarészt belső fejlesztésű címekből álló katalógusát.

A lap meg nem nevezett forrásai szerint a következő néhány hónapban az előfizetők olyan mobilos slágerjátékokhoz juthatnak hozzá, mint a Squid Game és a Wednesday, miközben a cég az Extraction, a Black Mirror és Sherlock Holmes sorozatokból is játékot készítene.

Azonban a legfontosabb, hogy olyan népszerű third party játékokkal bővítené katalógusát, mint a Bloons TD 6 és a Classic Soltaire, illetve egy meg nem nevezett Grand Theft Auto iránt is tárgyalásokat folytat a jogokat birtokló Take-Two-val.

A Netflix 2021 végén kezdett el hozzáférést kínálni az előfizetőinek olyan játékokhoz, amit a mobilalkalmazásukon keresztül érhettek el, ám a szolgáltatás TV-ken és egy PC-n keresztül is streamelhető AAA-kategóriás játékokkal bővül. 2023-ra további negyven játékkal bővül a lista, köztük olyan címekkel, mint a Ubisoft-féle Mighty Quest: Rogue Palace és egy új Too Hot To Handle is.

Emellett egy teljesen új multiplatform játékot is fejleszt a Netflix. A játékon Chacko Sonny, a Overwatch producere bábáskodik egy frissen alapított kaliforniai stúdióban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...