Switch-re és Steamre tart a Salt and Sacrifice

  • Írta: osan
  • 2023. október 21.
  • Videó
Link másolása
A 2D-s soulslike kaland megszűnik Epic-exkluzívnak lenni, és kevesebb, mint 1 hónapon belül megjelenik Steamre, sőt Nintendo Switch-re is beköszön. Nézzük meg a trailert, melyben a Ska stúdió alkotása újra megjelenési dátumot kap.

Alterstone királyságát nemsokára új platformokon is bejárhatjuk, hiszen a kétdimenziós akció-szerepjáték, a Salt and Sacrifice érkezik Nintendo Switch-re és Steamre is. A 2016-os Salt and Sanctuary folytatása először tavaly látott napvilágot, mégpedig PlayStation-konzolokon, illetve PC-n az Epic Games Store exkluzívjaként.

Újból felölthetjük a Marked Inqusitor szerepét, hogy az oldalnézetes vérengzésben őrült nehéz harcokat éljünk át legkülönfélébb kasztokként. Összesen 8 választási lehetőségünk van, hiszen a Highblade, a Paladin, az Assassin, a Cleric, a Dualist, a Fighter, a Ranger és a Sage található a repertoárunkban. A FromSoftware játékaiból is jól ismert invasion-rendszer is fellelhető az alkotásban, hiszen bármikor ránk törhet egy másik játékos, de mi is behívhatunk egy partnert, hogy kisegítsen minket a nehéz helyzetekből, sőt ezt offline módban is megtehetjük.

A játék november 7-én jelenik meg Nintendo Switch-re és Steamre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...