Brit toplista: Mario lenyomta Pókembert is

  • Írta: szlav
  • 2023. október 30.
  • Toplista
Link másolása
Helycsere történt a brit toplista élén: ezúttal Mario és barátai vihették haza a dobozos eladási lista aranyát. Érkezett néhány izgalmas új cím is, a dobogó jelenlegi urait azonban nehéz lesz kirobbantani a helyükről.

Az előző héten fej-fej mellett érkezett a Marvel's Spider-Man 2 és a Super Mario Bros. Wonder, és habár a verseny kiélezett volt, Pókemberék nyitánya erősebbnek bizonyult. A második hétre azonban fordult a kocka: Peter és Miles közös kalandja a második helyre csúszott vissza (69%-os esés után), a vezetést pedig átvette a legújabb nagy kaliberű Switch-exkluzív, a Super Mario Bros. Wonder (amely csak 55%-ot esett az előző héthez képest).

A Top 10-es élmezőnyben két új cím is szerepel. Ezek közül az egyik aMetal Gear Solid: Master Collection Vol.1, amely a dobogóról éppen csak lecsúszva a negyedik helyet szerezte meg magának. Friss újdonság volt a héten az EA Sports UFC 5 is, amely a hetedik helyen debütált.

1. Super Mario Bros. Wonder
2. Marvel's Spider-Man 2
3. EA Sports FC 24
4. Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1
5. Assassin's Creed: Mirage
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. EA Sports UFC 5
8. Hogwarts Legacy
9. Nintendo Switch Sports
10. Minecraft (Switch)

2.
2.
TrishtanAG
#1: A SNES korszak óta kábé a legjobb 2D-s Mario, amiben csak rajtad múlik, hogy chillesen haladsz vele, vagy rámész, hogy megcsinálj benne mindent is. Engem az egy évtizeddel ezelőtti Raymenekre emlékeztet ilyen szempontból.
1.
1.
Doomsayer
Ettől a Mario-tól mindenki totálisan készen van, hogy milyen jó. Ha ez így megy tovább, akkor lehet, hogy én is megveszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...