A Nacon legsikeresebb nyitányát produkálta a RoboCop: Rogue City

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 25.
  • Biznisz
Link másolása
A kiadó megmutatta, hogy egy jó licenccel rendelkező középkategóriás játék is lehet sikeres, ha kellő szeretettel készítik el. A RoboCop: Rogue City a Nacon történetének legjobb startját produkálta 435 ezer játékossal.

"A RoboCop: Rogue City minden várakozásunkat felülmúlta és valódi bravúrt ért el a Nacon történetében." - olvasható a kiadó vezérigazgatójának nyilatkozatában. Alan Falc szerint "nagyon büszkék arra, hogy a Teyon stúdióval közösen dolgozhattak", és megköszönte a bizalmat a MGM filmgyártónak és az összes játékosnak is, akik hozzájárultak a kiadás nagy sikeréhez.

A kiadó történetének legsikeresebb nyitányán van túl a RoboCop: Rogue City, amely több mint 435 ezer játékost és 2,7 millió játékalkalmat jelent a premiert követő első két hétben. Ráadásul a Teyon produktumai rendre egyre jobb kritikai elismerést kaptak az idők során, a Rogue City 75-ös pontátlaggal bír a Metacriticen, amely nagyjából jól tükrözi a lövölde minőségét.

Mi is úgy fogalmaztunk, hogy az önismétlés dacára "a világépítés, a helyszínek egészen lebilincselően hangulatosak, amiről a Robotzsaru-univerzum építőelemeinek remek felhasználása tehet. " A kérdés csupán az, hogy vajon a játék sikere zöld utat ad-e a folytatásnak, vagy akár csak egy New Game+ módnak, aminek a rajongók tutira örülnének.

7.
7.
memoryman
Nem érdekelt eddig ez a játék, de kommentek alapján megjött a kedvem hozzá. Igazán bedobhatnák game passba.
6.
6.
hedzsooo
#3: Pl. a kornyezet grafikaja fullon fotorealisztikus osszes effektet hasznalva PC-n, + pici tweaking, elbujhat mellette sok mai AAA jatek.

Viszont pl. mikor a kornyezet meretet, pl. Detroit varosanak meretet nezzuk, akkor latjuk persze hamar, hogy nem AAA budget-el epitettek ossze a varost, nem sikerult tul meretesre de meg igy is piszok hangulatos. Koszonhetoen annak, ahogyan az egeszet megalkottak egy AAA-kat. jatek budget-jehez kepest "zsebpenzbol".
Meg pl. az arcok mar kevesbe realisztikusak, viszont megis szerethetoek ha latszik is hogy arra mar nem tudtak annyit kolteni mint AAA cimek keszitoi, azert teljesen korrektek lettek.
5.
5.
Seraph
#4: Néha nincs is jobb egy kis agyatlan akcióorgiánál. Főleg mikor megcsömörlik az ember a rengeteg "narrative experience cutscene simulator" dologtól.
4.
4.
godach
#3: Én már a Rambo-nál is bizalmat szavaztam nekik. Jobban mondva, inkább próbáltam támogatni őket. Tény, hogy nevetséges volt pl a Stallone feje, de közel sem volt az olyan rossz 2 pontos játék, ahogy a nagy gamer újságírók előadták.
Már maga nosztalgia volt a stílus is.
3.
3.
delphijos
Ez a játék elég szoros büdzséből készült, és látszik is hogy hol kellett spórolni. Valószínű hogy akinek ez az IP nem sokat mond / jelent nem lesz a kedvence. De amúgy meg annyi nosztalgia van benne, hogy besz@rás, és látszik hogy a készítők imádták, és a lehetőségeken belül mindent megtettek.
2.
2.
crytek
Ilyenkor belegondolok hány db lehet ez a legjobb nyitány amikor egy eladási listán sincs nagyon fent a game... De ha ők mondják elhiszem ,mivel örülnek neki. Gondolom majd ha valami "nagy" mérföldkövet elér az eladás hakniznak majd vele
1.
1.
hedzsooo
Siman az idei 1ik legjobb jatek akcio FPS kat.-ban, rajongoknak "kotelezo" vetel. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...