Egy hét múlva érkezik a Wo Long: Fallen Dynasty - Upheaval in Jingxiang

  • Írta: szlav
  • 2023. december 5.
  • Letöltés
Link másolása
December 12-én kapja meg a harmadik nagy DLC-jét a Wo Long: Fallen Dynasty. Egy vadiúj sztorifejezet, számos új boss és új felszerelések is várnak ránk, köztük egy új fegyvertípus is.

Eddig is szép karriert futott be a Koei Tecmo és a Team Ninja soulslike játéka, a Wo Long: Fallen Dynasty, hamarosan pedig újabb komoly bővítményt kap az alkotás. Az Upheaval in Jingxiang névre keresztelt DLC a Jing provinciába vezet bennünket, ahol Liu Bei csapatai felveszik a kesztyűt az Elixír fenyegetése ellen.

Az új sztorifejezettel érkező DLC számos új bossharcot és ellenféltípust hoz magával, de a mi oldalunkon is harcolnak majd új generálisok. Az eszköztárunkat is alaposan kibővíthetjük majd:itt főképp az új fegyverkategóriaként érkező ostorok lehetnek érdekesek. Az új helyszín új kihívást is hoz magával, ami az eddiginél is magasabb nehézségi szintekben nyilvánul majd meg.

A Wo Long: Fallen Dynasty - Upheaval in Jingxiang december 12-én debütál PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...