Az Xbox nem árulja el, hogy exkluzív lesz-e a Marvel's Blade videójáték

Link másolása
Az Xbox nem erősíti meg, hogy a Bethesda Softworks és az Arkane Lyon várva várt Marvel's Blade videójátéka exkluzív lesz-e a platformon, vagy más eszközökön is elérhetővé teszik majd.

Az Insider Gaming figyelt fel rá elsőként, hogy az Xbox titkolózik a Marvel's Blade megjelenési felületeivel kapcsolatban. A vérszívók réme ma hajnalban tűnt fel először egy előzetesen a The Game Awards műsorán, amennyiben lemaradtatok a trailerről, ide kattintva tudjátok azt pótolni! A gálaműsoron bemutatott előzetesben sincs megjelölve, hogy pontosan milyen platformokra készül a videójáték. 

Ez egy igencsak égető kérdés, mivel a Bethesda korábban megjelent nagy durranása, a Starfield Xbox-exkluzív volt, és ha a Blade is az lesz, akkor az nagy csapást jelent a Marvel-rajongók számára. Mivel az Xbox nem volt hajlandó nyilatkozni, ezért gondolhatjuk, hogy a válaszuk csalódást okozna a nagyközönség számára. A játék megjelenési platformjait egészen addig titokban tarthatják, amíg egy pontos megjelenési dátummal nem gazdagodik a cím. Kíváncsian várjuk a fejleményeket! 

22.
22.
delphijos
#14: “Azok akik akartak már régen vettek boxot”

Ezt mégis hogy lehet máshogy érteni ? Hogy ma már senki se vesz, mert akik box-ot akart, már vett….
21.
21.
zoli12i
#19: Köszönjük az nagy semmit!
Beilleszted totál feleslegesen az MS adatait, amikor itt a Xbox divízióról van szó.
A Switch meg tudtommal továbbra is kézi konzol. Őket max a mobil piaccal lehet összehasonlítani.
20.
20.
crytek
#17: Dehogy gondolja másképpen. Ez csak kirakat amit nyomat. Mégse mantrázhatja hogy tessék itt van megint a szokás aktuális közepes szarunk ,de semmi gond lehet a következő valamivel jobb lesz de inkább nem....Nem tudom hány vezető volt aki beismerte szo*ják a nyelest folyamatosan..
19.
19.
Animejetix
Wikipédia : A Microsoft Corporation a világ legnagyobb szoftvervállalata, 134 ezer alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 153 országában. Székhelye Redmondban, Washington államban van. A cég részvénye egyike annak a harminc részvényből álló kosárnak, amelyből a Dow Jones Ipari Átlagot számítják.

Angol nyelven egy részlet: "Its flagship hardware products are the Xbox video game consoles and the Microsoft Surface lineup of touchscreen personal computers. Microsoft ranked No. 14 in the 2022 Fortune 500 rankings of the largest United States corporations by total revenue;[2] it was the world's largest software maker by revenue as of 2022. It is considered one of the Big Five American information technology companies, alongside Alphabet (parent company of Google), Amazon, Apple, and Meta."

Hát skacok, ők egy kicsit másképp számolják a bevételt mint ahogy ti azt a gógyitokkal egyáltalán felfogjátok és próbáljátok kimatekozni...

A Switch eladásai is 130 millió felett jár és még be se jelentették a kövi gépüket. Ami a szoftvert illeti, na a Nintendo abból a legnagyobb ágyú a konzol piacon, ugyanis az 50-40-30-20 milliós játékeladásokat simán csípőből tüzeli. Sokszor ismételgetem de nem elégszer hogy a Playstation legsikeresebb játékai eladás terén be se jutnának a Nintendo top 20-ba... Ha az exklúzívokat nézzük.

Sony egyvalamihez ért igazán, mégpedig a Brand által hardwert értékesíteni! Ezáltal pedig veszi a nép a sok fifát, most már az FC-t, Codot, Fortnite, Minecraft, GTA, stb. multicímeket.

Mindegyik cégnek megvan a maga saját profilja. Hülyeség összevetni őket.
18.
18.
Őrnagy
#16: Azért zoli12i-nek igaza van annyiban, hogy sok pc tulaj nem fog boxot venni 1-2 játék miatt, mivel játszhat velük anélkül is.
17.
17.
Őrnagy
#12: Igen. Elfelejtettem kihangsúlyozni, hogy ez a kevés cím is nagyrészt max közepes. De Phil másképp gondolja. Amúgy el tudom képzelni, hogy mindennek ellenére valóban nyereséges a Micro játékrészlege, mivel nem költenek csilliárd dollárokat játékfejlesztésre :)
Jó, ebben is van kivétel.
16.
16.
crytek
#15: "Másfelől kiherélték a konzoljukat azzal, hogy feladták az exkluzívitást"

Ja mert mintha ez a sok közepes cucc a pc nélkül sikerre vinné a boxot mint exklúziv gépet igaz? Hagyjuk már ezt. Sajnos a MS is az egyik ékes példája annak ,hogy hiába van sok pénzed ha tehetség nem társul hozzá...
A sony jól csinálta neki nem csak egy studiója van ahol hozzáértők dolgoznak hanem rengeteg és ez a játékaik minőségén látszik is.

A MS csak egy valamiben bízhat, hogy a sok megvásárolt cég közül valaki egyszer fog egy db kimagasló játékot létrehozni...ez egyelőre várat magára.
15.
15.
zoli12i
#14: Egy jó könyvtár kell a játékosoknak. Ami azt jelenti, hogy sokan figyelik, hogy milyen kínálat volt az előző genben és mi van a mostaniban is. Ebben a PS mérföldekkel előrébb jár mert az MS telibe sz@rt az előző genre így gyenge a könyvtár kínálatuk jelenleg.

Másfelől kiherélték a konzoljukat azzal, hogy feladták az exkluzívitást.
14.
14.
Grabowsky30+
#13: Félre értetted, nem azt mondom, hogy nem vesz senki. Hanem, hogy nem hiszem egy jól sikerült játék miatt dönt egyik vagy másik konzol mellett ennél szerintem összetettebb a döntés. Arra gondolok, hogy már talán nem elég egy jó játék ezek az idők már talán elmúltak ennél már több kell.
13.
13.
delphijos
#9: “ Az a vonat már ebben a generációban elment, hogy valakik egy játék miatt döntsenek egyik vagy másik gép között”

Te miről beszélsz ? PS Slim is csak most jött, gondolom BOX oldalon is jön majd , szép lenne ha egy konzolt már az élettartama felénél senki se venne. A Switch-et is viszik a mai napig, pedig jövőre már elvileg jön az új. Az persze kérdés hogy. Blade miatt ki venne, de hogy már nem vesz senki, az hülyeség.
12.
12.
crytek
#11: Én pedig nem értek egyet már az 1-1 címen amit írtál.

Starfield: Szerintem messze szarabb mint a Skyrim. Első nap ránéztem nem nagyon van kedvem visszatérni. Skyrim 2 végigvitel után ha elkezdem nem akarom abbahagyni is el sem inditom inkább mert mástól lopná az időt sokadszorra
Halo: Na ezt hagyjuk is
Forza: Szerintem a GT7 jobb (mármint a legutobbinál) A horizonok meg copy pastek emiatt pl a motorfestet többre tartom már és az van mindenre
Hellblade: Nekem bejön, de egy walking sim amiben néha van harc nem lesz egyik platformon se hüde nagy 20-30 milliós eladást produkáló cím soha.

Van ps-em is boxom is így akaratlanul is tudom hasonlítani a címeket..ps-en pl a rift apartról süt a minőség.. soha egy ms címnél se éreztem ilyet amit ott.
MS-nál mint sokszor mondtam egy címet tudok kiemelni de az nagyon kis rétegnek szól az a Flight Sim. Nos az össze van rakva rendesen az egy kőkemény sim. (Van benne arcade rész de az annyira arcade hogy asszem az még acsikat se ad ha abban tolod.) viszont a rendes része olyan szinte profi hogy lazán megtanulsz vele a valóságban is repülni.
Ez a minőség kéne a többi játékukba ,ami hát nagyon nincs meg
11.
11.
Őrnagy
#10: Kivételesen egyetértek. Azért 1-1 cím felbukkan (Starfield, Halo, Forza, Senua) de ezek nagyon kevesek ahhoz, hogy új embereket húzzanak be. Ja, és rettenetesen lassan készülnek.
10.
10.
crytek
#9: Mert van aki még esetleg nem vett mert kevés az olyan cím ami miatt lett volna értelme boxot venni.
Egyelőre még továbbra is csak "majd egyszer lesznek" a porondon nagy címek mivel még semmi se jött ki. Szóval így mire vettek volna a sony-s userek boxot?
Én eleve ott kezdeném hogy így amiket jelenleg tudunk nincs is világmegváltó nagy cím egyik stúdiójuknál sem. Szóval a MS nem hogy ezt a kört de a létező összeset bukni fogja
9.
9.
Grabowsky30+
Biztosan jobban tudják, mint én, de xboxon mi értelme van még exclusive játékokat kiadni jelen generációba? Az a vonat már ebben a generációban elment, hogy valakik egy játék miatt döntsenek egyik vagy másik gép között. Azok akik akartak már régen vettek boxot, a sony-sokat egy játékkal érthető módon úgysem lehet rávenni, hogy váltsanak. Akkor nem jobb inkább pénzt keresni a sony felhasználókon is? Az meg, hogy veregessék a saját vállukat, hogy van exlusive címünk a boxra meg megér ennyi kiesést az eladásokból? Nyilván ehhez az kell, hogy egy átlagon felüli játék legyen, de nekem vannak kétségeim arról, hogy a Blade mennyire érdekel fiatalabb korosztályokat azt sem tudják ki az, hiszen a filmek már elég régiek és még olyan nagyon jók sem voltak.
8.
8.
zoli12i
#6: Dishonored grafikájától rosszul voltam. Deathloop is nagyon középszer volt.
De majd meglátjuk ha lesz gameplay.
7.
7.
delphijos
#3: Biztos hogy nem. Ez üzlet, nem gyerek torzsalkodás. Én is azt mondom hogy saját cím lesz, one day GP. Ugyanakkor jön a cloud-ba is, ami már pl. TV-ken és mobilon is van, ilyen szempontból nem tudom mennyire lehet még akkor exkluzívról beszélni. De konzolon csak BOX-on lesz. Persze az én véleményem is csak tipp.
6.
6.
crytek
#5: Dishonoredek jók voltak. Deathloop se volt vészes. Hátha most is alkotnak valamit a dishonored (3) mellett
5.
5.
zoli12i
De miért az Arkane csinálja ? Áh…
4.
4.
Nothing
Akkor valószínűleg nem lesz az.
Egy exkluzív címet - minőségtől függetlenül - 1000+1 fanfárral kürtölné világgá az MS.
3.
3.
Ooorky
Kinézem az MS-ből hogy kiadja Switch-re stream-elt játékként, csak a Sony basztatásáért :D


Meg így nem köpködhetnek, hogy fujj, exkluzív.
2.
2.
Nate Hope
Szerintem totál egyértelmű, hogy az lesz. Aminek mondjuk nem örülnék...
1.
1.
crytek
Jobban járnak ha kiadják mindenre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...