MMO készülhet a Horizon alapján

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 8.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a Sony lepacsizott a koreai NCsofttal, az első közös projektjük pedig egy MMO lesz a Horizon-franchise alapján.

Egyelőre nem több vad pletykánál, azonban mindenképpen izgalmas hír, hogy lapértesülések szerint a Sony együttműködésről állapodott meg a Guild Warst is gondozó NCsofttal, az első közös projektjük pedig egy MMO lesz a Horizon-franchise alapján. Ezt a koreai MTN jelentette, amely mindkét oldalról meg tudta erősíteni a fentieket egy-egy névtelen informátor által.

Formális bejelentés tehát még nem történt a témában, ugyanakkor tudjuk, hogy a Sony szeretne látványosan több live service-játékot tudni a portfóliójában, egy ilyen lépés pedig abszolút passzolna ehhez a stratégiához. Korábban pletykáltak már egyébként egy multis Horizonról, amely PC-re és PS5-re készül, de a két fejlesztés látszólag független egymástól. 

Ezenkívül a hírek szerint már készül az első rész PS5-ös remastere, kiegészülhet a Forbidden West, és ugye a PlayStation VR2 nyitócímeként érkezik a Horizon: Call of the Mountain is. Ja, és a Netflix-sorozatot el ne felejtsük!

2.
2.
almaspite
Már többször volt hír, hogy akarnak egy monster hunter és dauntless alapján készíteni egy játékot Horizon világában. Ami szerintem egy elégé jó ötlet, azonban a horizon egy történet központú játék, szóval a rajongókat elsőnek ez mozgatná meg.

Én részemről visszont wild hearth melé szeretettel várom.
1.
1.
Spaceghost
Addig volt érdekes a hír, hogy Ncsoft.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...