Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass márciusban

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 19.
  • Hír
Link másolása
A következő két hétben érkező címek listája igencsak impozánsra sikerült, és a változatosságra sem lehet panasz. Ráadásul az egyik játék egy korszak kezdetét is jelzi.

A következő két hétben olyan címek érkeznek a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába, mint az Open Roads, ami egy hangulatos indie utazós játéknak ígérkezik, vagy az Evil West, de még a nem olyan régen megjelent Ark: Survival Ascended is elérhetővé válik a szolgáltatás keretein belül. Azonban egyértelműen a hónap sztárja a Blizzard tavalyi alkotása, a Diablo IV, ami az első játék lesz az Activision Blizzard portfóliójából, ami a felvásárlást követően bekerül a Game Pass-be.

Függetlenül attól, hogy a játék milyen megítélésnek örvend jelenleg a hardcore rajongók szemében, igenis egy komoly húzónévről beszélhetünk, hogy a megjelenés mérföldkő jellegét már ne is vitassuk. Egyelőre konkrétumokat nem közölt a cég, viszont várható, hogy a jövőben egyre több és több ABK-játékot kapunk majd a szolgáltatásba.

Nézzük hát, hogy mit ad nekünk az Xbox a következő két hétben:

Már elérhető:

  • Lightyear Frontier (konzol, PC, felhő)
  • MLB The Show 24 (konzol, felhő)


Hamarosan:

  • The Quarry (konzol, felhő) – március 20.
  • Evil West (konzol, PC, felhő) – március 21.
  • Terra Invicta (PC – korai hozzáférés) – március 26.
  • Diablo IV (konzol, PC) – március 28.
  • Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged (konzol, PC, felhő) – március 28.
  • Open Roads (konzol, PC, felhő) – március 28.
  • Ark: Survival Ascended (konzol, PC, felhő) – április 1.
  • F1 23 (felhő – az EA Play részeként) – április 2.
  • Superhot: Mind Control Delete (konzol, PC, felhő) – április 2.

 

Sajnos vannak távozó címek is, az alábbi három játék március 31 után már nem lesz elérhető az előfizetőknek:

  • Hot Wheels Unleashed
  • Infinite Guitars
  • MLB The Show 23
18.
18.
crytek
#17: Super Hot Mind Control Delete maxolva... kellemes volt a végén igaz agyfaszt kaptam annyira kellett már koncentrálni de csak meglett..
Most gyorsan maxolom a Kona-t aztán a botanikából is kiszedek pár pontot :)

Maxos lett azóta a Botanic Manor is. Kellemes könnyed nagyon rövid könnyen maxolható volt.
17.
17.
crytek
#16: 2K Drive is hasonló még nem vagyok a végén de már most ilyen 2.5%-os acsik vannak (pedig ez nem gyűjtőgetés vagy valami) hanem storyban haladás
16.
16.
crytek
#15: Na a végére is értem az az acsi már 1% alatti volt :)

Most a Super Hot Mind Control Delete pereg. Egész kellemes bár az alapgame is az volt szóval nem lepődtem meg :)
15.
15.
crytek
Hot Wheels Unleashed 2-öt elég hamar otthagyták az emberek.Már az első acsik is csak ilyen 10%körüliek voltak a 3. "szigetegységnél" meg már 1-2%-osak.
Ezért tényleg megéri játékot gyártani :)
14.
14.
crytek
Open Roads 1000/1000 lett elég rövid éselég könnyű "maxolni"

Jön a Hot Wheels 2.. (no nem maxolás)
13.
13.
delphijos
Egy dolgot nem szabad elfelejteni. Nem D2 időket élünk. Nem arról van szó hogy a 3 vagy a 4 annyival rosszabb lenne, de a D2 korában nem volt ilyen töménytelen mennyiségű játék. Elhiszem hogy a HATALMAS fanok visszasírják az R&D-t ami a 2-ben volt, de ma már milliók nem fognak 5000 órákat beletenni egy játékba hogy leessen egy legendary cucc ami a meta-hoz kell. Persze, mindig lesznek ilyenek , de ma már nem akkora a tolongás, akármilyen jó is egy játék, nem tart ki addig a többségnél, mert millió új jön….. Anno én is “szénné” D2-őztem magam, de ma már ennyit nem tudok és nem is akarok egy játékra szánni, és nem azért mert szar lenne a D4. Jól ment ez a játék, de olyan kult státuszt kár várni tőle mint ami a D2-nek volt.
12.
12.
Sakee
Ismét mindenki milliárdos játékipari szakértő,kiadó ,tulaj. Hajrá, tudtok valamit.
11.
11.
MikeHock
https://steamdb.info/app/2344520/charts/#all

Senki nem játssza = mehet a csont a kutyáknak.

Beleraktam 150 órát, bőven kiszedtem a pénzemet belőle, esélyesen soha többé nem indítom el.

10.
10.
Doomsayer
Ehhez a diszkurzushoz annyit tudok max hozzászólni, hogy bizonyára sikeres lett ez a dió 4 és ha bármi panasz lenne rá kiadói oldalról az maximum csak az, hogy ők azt hitték/úgy gondolták/úgy tervezték, hogy ennél is sikeresebb lesz.

Nálam speciel mindamellett, hogy szeretem az RPG-ket, meg az ilyen ARPG-ket is, úgy áll a Diablo, hogy ezért én ezt a két naracsot sem adnám oda, ami az asztalon van. Így, hogy beleteszik GP-be, rendben, tőlem elfér benne és még csak azt sem mondom, hogy garantáltan soha nem fogom egy percre sem kipróbálni, mert ki tudja. Csak ugye túl sok a jó játék, de számomra a Diablo sosem volt közöttük.
9.
9.
crytek
#8: Nem mellesleg ez a 10 milliós eladási adat az első kb 2 hónap adata..a game lassan 10 hónapja van a piacon..+ a microtranzakciós baromságok...szóval szaráság megszedte magát a blizzard vele ha szar lett ha nem..Szerintem rengeteg cég szeretne ilyen bevétel mellett ilyen szart gyártani :)
8.
8.
Animejetix
#6: "Azt meg hogy mi megy, meg mi nem megy gamepass-ba leszarom. Ezt meghagyom neked hogy naponta rugózzál rajta.Nem is érdekel, meg nem is erről beszéltem."

De tegyük hozzá azt is hogy a magyarok véleménye is kb. annyira releváns mint crytek-é! Lehet itt pattogni, a Diablo 4 egy geci baszatós jó cím, hosszútávon jól fog fialni. Ha esetleg nem azt a számokat produkálja amit elvártak tőle, az se von le semmit az értékéből, sorolhatnánk napnyugtáig hány moslékból megy el 10 milla, a jókból meg max 1-2.
7.
7.
crytek
#6: Melyik blizzard nem tervezte így az amelyik látta hogy a bethesda címei is mind bekerültek a game passba és a friss címek day one kerülnek bele? Eladták magukat a msbak mindennel tisztában voltak

Sose toltam egy diablova sem. De lényegtelen is hogy ez a 4 a többihez képest milyen lett mert pénznyomda lett így is..és ebben az iparban csak ez számít
6.
6.
Spazz Maticus
#2: Mint írtam : ..."meg jönnek a D4 gnosztikusai is elmondani hogy : "dehát qrva jó ez""...XD

Persze tudjuk, látszik...XD

Azt meg hogy mi megy, meg mi nem megy gamepass-ba leszarom. Ezt meghagyom neked hogy naponta rugózzál rajta.Nem is érdekel, meg nem is erről beszéltem.


Ha te azt meg elhiszed, hogy ezt a Blizzard a D4-el így is tervezte, akkor te sokkal messzebb vagy a valóságtól, mint azt az itteni alkalmi "performanszaidból" gondolta volna az ember... ;)
5.
5.
xanatos0911
#4: Egyaltalan nincs mit csodalkozni rajta. Season 2 -nel meg sokan vettek mert hozott valami ujitast. Tobb ismerosom is akkor vette meg a jatekot, ugyhogy hulyek lettek volna akkor berakni. Season 3 egy nagy nulla, kiesett a jatekosok tobbsege, ugyhogy ment is GP-be. Az expansionnel majd ugyanezt fogjak eljatszani. Remelhetoleg addigra ertekelheto lesz, mert igy egy honapnal tovabb senki sem tartja erdekesnek, a sztori onmagaban nem ad annyit, hogy erdemes legyen megvenni es vegigtolni. Sok valtoztatas meg ujitas kell meg bele. Aztan majd, ha mar fullos lesz akkor kiegeszitovel meg mindennel elerheto lesz teljesen, es mivel ugyis a visszatero season jatekosok miatt marad fent a jatek ezert jol fog jonni a GP-n belul az MS-nek.
4.
4.
crytek
#3: Meg ez is az, meg minden... totál bukás lett a D IV JAaaaaaa..

"The launch of Diablo 4 propelled Blizzard’s financials to record levels as over 10 million played the game"
3.
3.
Realms
#2: "more than $666 million in sales"

Aha...véletlenül sincs ennek marketing szaga
2.
2.
crytek
#1: What ? Milyen felismerés? Az hogy a ms minden létező címét day 1 game passba indítja? Mit csodálkozol? Csodálkozni azon kell hogy csak ilyen későn rakta bele a MS...

Meg nem mellesleg pár ft bevételt is hozott már szóval nincs szégyenkeznivalója..
6-án jelent meg a game 12én jött egy ilyen semmit nem jelentő filléres hír róla..

Diablo IV has broken internal records for its publisher Blizzard and surpassed more than $666 million in sales since its debut on June 6.
Azóta eltelt 9 hónap szóval nem halltak éven a diabló 4-ből...
1.
1.
Spazz Maticus
Hát ez a Blizzard-tól felér egy beismeréssel.

Kiscsit majd most persze lehet megint hazudgálni a játékosállományról, jön majd az aktuális "hír" és bele lessz számolva a bolygó minden létező gamepass felhasználója, meg jönnek a D4 gnosztikusai is elmondani hogy : "dehát qrva jó ez", lehet ezt magyarázni mindenféleképpen, csak a végeredményt láttuk...XD

Lassan nevet kellene váltani, ne nyomasszanak a nagy elődök, gamepassba jó bármilyen random néven gyártani...XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...