Stellar Blade - sehol nem cenzúrázzák a játékot

  • Írta: osan
  • 2024. április 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Egészen sok szó esett már a videojáték-médiában arról, hogy a Stellar Blade főszereplőjének ruhája és maga a főszereplő sem épp családbarát - tekintve, hogy nem is egy családi játékról van szó -, így akár jogos feltételezés is lehetne, hogy egyes régiók cenzúráznák a játékot, de szerencsére erről szó sincs.

A Stellar Blade körül kettő nagyobb diskurzus alakult ki: az egyik az ideje korán kiszivárgott demó változatot tárgyalta, míg a másik a főszereplőnőt, akinek testhez simuló öltözete nem takar túl sok mindent. Nem példanélküli, hogy egyes régiókban – általában ott, ahol a játékokat is szigorúbban ellenőrzik, ilyen például Japán, de az első South Park RPG esetében ez volt Európa is – cenzúrázzák a játékokat.

A játék hivatalos X-fiókján jelentették be, hogy nem kell félni, nem lesz cenzúrázva sehol az alkotás, így azt fogjuk látni és hallani, amit a készítők elterveztek. Ezt egyébként ti is megnézhetitek, hiszen nemrég kaptunk egy 7 perces kulisszák mögötti videót a játékról.

A Stellar Blade a héten, pontosabban április 26-án jelenik PlayStation 5-re. Yoko Taro, a NieR-játékok rendezője már kipróbálta és nyilatkozata szerint jobb, mint saját játékai, így bőven van okunk várni a játékot, ami egyébként már egy saját K-Pop videóklipet is kapott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...