Ilyen lesz a Call of Duty Modern Warfare III és a Warzone következő szezonja

  • Írta: osan
  • 2024. május 21.
  • Videó
Link másolása
Kiderült mire számíthatunk a népszerű lövölde és annak battle royale mellékágának legújabb szezonjától: nemcsak a Gundam-kollaboráció, de egy halott szereplő is visszatér, mint kioldható karakter.

A Call of Duty-játékok hivatalos YouTube-csatornáján napvilágot látott a videó, melyben megtudhatjuk, mire is számíthatunk a Modern Warfare III és a Warzone legújabb szezonjától: míg a Modern Warfare III új pályákat, játékmódokat és új Killstreakeket kap, addig a Warzone-ban új módon nyílnak meg Urzikstan bunkerjei, új képesség, UTV is érkezik számos kihívás mellett. A teljes listát itt találhatjátok.

Természetesen karakterek, hozzájuk tartozó skinek is kerülnek majd a játékokba a legújabb szezonnak hála, a legfontosabb pedig valószínűleg Soap személye lesz, akit az MWIII kampánya során fejbe lőttek. Az Activision ezzel szeretne megemlékezni róla, de a rajongók nem örülnek és csak a fizető játékosok még nagyobb lehúzását látják benne.

Május 29-én érkezik a legújabb szezon, vagyis kicsivel több, mint 1 hét múlva, addig van időnk a jelenlegi szezonban kioldott jóságokat is megszerezni.

1.
1.
Sakee
Fizető játékosok lehúzás az MW 1 remasternél volt mikor jött a warzone is ,na akkor csak az volt tolva a játék és annak multija nem, viszont szóltak nekik és azóta tolják a tartalmat annak (is) aki multizik és fizetett érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...