FarCry 2 - technikai videótrió

  • Írta: tjames
  • 2007. december 2.
  • Hír
Link másolása
A Far Cry 2 című nagyreményű játékból látható most három rövid, de annál érdekesebb és figyelemreméltóbb videorészlet.
A Far Cry 2 című nagyreményű játékból látható most három rövid, de annál érdekesebb és figyelemreméltóbb videorészlet.

Napszakok változása:



A vegetáció regenerálódása:



Szárba szökkenés, növény növés:

17.
17.
ArdedBay
CSak értelmetlen,Jobb let volna egy kezünkre rá esik az eső csep, és szét folyik.VAgy a vizes pocsojába látyuk borostás tükörképünk

EFEKTEK!!
16.
16.
ArdedBay
Nekem van 360-on Elite! jó meg minden, többet játcok vele mint pc-vel.

BE is szereztem a legjobb hütő technikát rá,hogy ne jelenyen meg a "Deth of Ring":)AMugy ha van sokk lovéd akkor inkáb PC-re kölcsél,mert

Az ma már szebb,mint egy PS3,360:!!DE persze az a pC-ami szebb mint

a nextgen-konzolok azok egy kicsit,drágábak mint Háromszázezer FT:D

Igy én is inkább Konzol párti vagyok! AMugy meg a FA regeneráció cool
15.
15.
Nador
széép:D értelmes koment de ezjött:D
14.
14.
.maLakai.
Jah, hogy így videóként meg jó látványt jútson, na majd ha lesz HDben.. :P
13.
13.
.maLakai.
Ez egy technikai bemutató videó, ez ugyanaz mint amikor mutatják, hogy milyen a napszakok, időjárás változása és felgyorsítják a rendszert.



Mondjuk nem sok értelmét látom ennek a realtime fa növesztő featurenek, hacsaknem a játék évtizedeket átfogó történettel rendelkezik, de akkor remélem a tarló, amit leégettünk azon mégtöbb növény sarjad. :)
12.
12.
sssbgf
Ezt remélem ők sem gondolják komolyan....
11.
11.
Optimus Prime
Azért egy 60-100 ezer forintos konzol nem kis dolog. Míg a Pc-t lehet darabokban fejleszteni, csak okosan és jókor kell megvenni az adott hardvert. Illetve lehet varázsolni, mint én - nem tudom minek hívjam. Nekem a Far Cry demója simán elment kb. medium grafikán egy 633 Celeron, Geforce2 Mx400 64 Mb, 384 MB RAM társaságában, persze Win98 alatt.

Én eddig azt hittem a Crysis lett a Fra Cry 2. De akkor csak az engine közös. Nos, az önregenráló fa érdekes, főleg ha a játékban is ilyen lesz. :) Persze látványosabb, mint mikor a lövések és egyebek tűnnek csak úgy el. :S Na, de az se semmi, hogy egy 45-sel le lehet galyazni egy fát.
10.
10.
Quent1n
Hát nemtom sztem azért egy jo tv nem árt! :) A full graf számora nem lényeg. Akinek ez fontos annak tleg konzol valo. A konzol nekem azert teszik mert sok nagyon jo jatek van ra amit pc re sajna nem nyomnak ki, illetve mert valoban idötallo darab. Végülis ez örök vita és elég parttalan. Mind2 mas csoportot céloz meg. Én nem vagyok konzol ellenes csak az ien hszeket nem szeretem h JATEKRA KONZOL meg igy ugy a gépfejlesztés. Ez inkabb igy nezne ki jol: aki full grafikan évek mulva is top jatekokkal akar jatszani annak konzol. Persze stratégia meg szerepjáték minusz mert azok sztem elég jatszhatatlanok gamepaddal egér meg bill nemtom h van e konzolhoz. A PC meg jo jatekra IS de nem arra találták ki elsödlegesen. Ezért is nehéz sztem összevetni a két eszközt.
9.
9.
Obi1
Minek a konzolokhoz jó TV?Rákötöm monitorral azt' csá.

De ha megveszel egy konzolt akkor évekig játszhatsz full grafikán mindennel, és olcsóbban kijössz mint egy PC-vel.

8.
8.
Quent1n
Nem kell félévente költeni a PC -re hogyha jatszani akarsz. Senki sem kényszerit semmire. Ha eredetiben vennék az emberek a jatekokat akkor nem lenne ez a nagy félévente fejlesztem a gépet hadmüvelet. Miért? Mert akkor több pénz menne el jatekokra ugye igy az ember megvarna mig olcsobb lesz. Mire a jatekoknak lemegy az áruk addigra rendszerint a hadvereknek is. Ennyi. Pl. ma már bagoért kapni olyan hardvert amin egy Far Cry szépen elmegy. Vagy türelmesnek kell lenni vagy annyit keresni h a gépfejlesztés ne legyen gond. Engem pl. a hideg kiráz a konzolok gamepadjatol FPSekben. Tavaly agusztusban vettem egy ien gépet: 7600GT AMD X2 4200+ 1giga ram (többi hardver nem lényeg) és érdekes modon egy CoD 4 is elmegy rajta közepes fele tendálo beállitásokkal. De ha lenne még 1 giga rammom valszeg sokkal jobb lenne az meg nem drága. Szoval nem kell itt idegeskedni hanem pusztán kicsit megfontoltabban kezelni ezt a témát. Konzol önmagaban relative nem draga. Viszont a jatekok ujonnan masfelszer annyiba vannak mint egy Pc-s. Továbbá nem árt ugye egy franko tv sem ami szintén nem 2 fillér. És akkor had ne menjek bele h egy PC még mivel tud többet mert ezt mindenki tudja. Akinek meg PC mellett franko konzolra is futja annak nem hinnem h olyan nagy gond lenne fejleszteni a gépet kicsit mondjuk masfel évente. Akinek meg 300rugos gépe van és tölti a jatekokat annak psszt.... :P
7.
7.
air 2
Ja meridarider,a tököm kivan attól hogy félévente költeni kell a PC-re,hogyha játszani akarsz.Mostmár tényleg aztmondom játékra KONZOL!
6.
6.
meridarider
csak attól félek h oan vas kell neki amit nem lehet megfizetni mer ez durva...sztem itt sem 1 perc alatt nőtt ki a faxD
3.
3.
wildláma
2.
2.
Sogi
most nem azér de 1 fa mikor nö ki 1perc alat???:D itt meg 1 egesz erdö kinö...:D
1.
1.
Dentis 360
Ezeket már én is láttam a GT...Vicces az a "Tree regeneration" videó.:)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...