Megvan az Epic Games Store következő heti játéka

Ha mindig is arra vágytunk, hogy fejszés medvével vágjunk rendet az erdőt és annak vadvilágát veszélyeztető, kizsákmányoló emberek között, akkor a LumbearJacket nekünk találták ki.

13 percnyi játékmenet szivárgott ki a Star Wars Outlawsból

Az, hogy a kiszivárgott videó már nem elérhető, elegendő bizonyíték annak eredetiségéről, ráadásul olyan játékmeneti elemek is kiszivárogtak, mint a Sabacc-játék.

A taktikán van a hangsúly az EA Sports FC 25 új videójában

A játékmeneti mélymerülés a realizmusra és a valós taktikák implementálására helyezi a hangsúlyt, az új rész mechanikák terén több és jobb lesz, mint az elődje.

Augusztusban jön a hivatalos PS VR2 Steam app

Az alkalmazás lehetővé teszi a Sony virtuális valóság szemüvegének és a hozzá tartozó kontrollereknek a használatát olyan PC-n elérhető VR-játékok esetében, mint a Half-Life: Alyx.

Demót kapott a Rise of the Ronin

A próbaverzió igen bőkezű a terjedelmét illetően, az első komolyabb főellenségig van lehetőségünk játszani a játékkal, az előrehaladásunk pedig természetesen tovább vihető a teljes játékba.

Késik a S.T.A.L.K.E.R 2, megint

A korábbi tervekhez képest is majdnem három hónappal később, november második felében jelenik csak meg a GSC Game World játéka. De legalább a bejelentés egy stílusos trailert is kapott.

Előzetessel jelentették be az Angst: A Tale Of Survival érkezését

Hangulatos új túlélő játékot mutatott be az ingyenes mobiljátékairól híres Cherrypick Games, a sejtelmes átvezetőkből viszot nem derül ki milyen lesz a játékmenet.

Speak No Evil - megérkezett a második hivatalos előzetes

A 2 éve ugyanezzel a címmel megjelent dán pszichológiai-horror holywoodi feldolgozását készítette el a Blumhouse, méghozzá James McAvoy főszereplésével, az új előzetesen pedig láthatóan nagyot alakít.

HWSW: Ingyen elérhető a Meta eddigi legfejlettebb nagy nyelvi modellje

Eddig még egy cég sem tett közzé szabadon ennyire komplex, helyben futtatható modellt, ami ráadásul hasonló szintet képvisel, mint a versenytársak jelenleg elérhető legerősebb modelljei - írja a HWSW.

A Complete Unknown - így fest Timothée Chalamet Bob Dylan szerepében

A beatnemzedék legendás zenésze, Bob Dylan előtt tiszteleg az idén decemberben mozikba kerülő A Complete Unknown. Dylant a Dűne sztárja, Timothée Chalamet alakítja a vásznon.

Itt a Borderlands-mozi utolsó előzetese

A régóta készülő videójáték-adaptáció a következő hónap elején végre a mozikba kerül, olyan nagy nevekkel mint Cate Blanchett, Kevin Hart, valamint Jack Black, és most befutott az utolsó előzetes is.

Apex Legends - az EA visszavonja az új szezon kapzsi változtatásait

Az Electronic Arts a közfelháborodást generáló bejelentése után inkább visszalép a 22. szezont érintő változtatásától, mégis hozzáférhető lesz Apex Coin-okért a Premium Battle Pass.

Szakszervezetbe léptek a World of Warcraft fejlesztői

Napokkal később a Bethesda Game Studios szakszervezetének megalakulása után több mint 500 Blizzard dolgozó is meglépte ugyanezt a World of Warcraft részlegén.

Concord - nem érkezik hozzá Battle Pass

A fejlesztők teljesen világossá és nyilvánvalóvá tették, az augusztusban megjelenő játékuk már az első naptól teljes élményt fog nyújtani, nem készül hozzá fizetős Battle Pass a jövőben.

Nem fog megjelenni Nintendo Switchre a Monster Hunter Wilds

A Capcom megerősítette, hogy a szörnyvadászos játék legújabb epizódja nem fog megjelenni a Nintendo kézikonzoljára. Ennek pedig igazán egyszerű oka van.

MultiVersus - újabb crossoverek nyomaira bukkantak adatbányászok

Egy rakás újabb crossover nyomaira bukkantak adatbányászok a WarnerBros. közkedvelt szereplőit felvonultató verekedős játékban, a MultiVersusban. Van köztük Harry Potter, Barbie, sőt még Kalandra fel! is.

Bleak Faith: Forsaken - új generációs konzolokra látogat a dark fantasy játék

Új generációs konzolokra látogat az Archangel Studios dark fantasy kalandja, a Bleak Faith: Forsaken. A játék a jövőhónapban fogja tiszteletét tenni a 9. generáció konzoljain. A bejelentés mellé ráadásul egy ízelítőt is kaptunk.

Ratten Reich - augusztusban lép korai hozzáférésbe

Megtudtuk mikor lép korai hozzáférésbe a METALLADLERSTUDIO patkányos első világháborús stratégiai játéka, a Ratten Reich. A bejelentés mellé egy ropogósan friss trailer is társul.

Fejlemények a készülő Spawn-mozifilmmel kapcsolatban

Újabb részletek kerültek napvilágra az évek óta készülő Spawn-rebootról. A producer, Jason Bloom, az X-re posztolta ki a fontos bejelentést, amiben végre lehullt a lepel a címről.

Érkeznek a LEGO Fortnite készletei

Miután az Epic Games sikercímében önálló játékként jelent meg a LEGO Fortnite, csak idő kérdése volt, hogy a LEGO is piacra dobja az első Fortnite témájú készleteit. Négy szuper szettet kapunk, köztük az ikonikus Battle Bust is!

Bejelentették a Bounty Sisters-t

Bejelentette legújabb játékát a PiXEL. A Bounty Sisters című steampunk lövölde igazi retro, játéktermi gameplay-t és lengén öltözött macskalányokat ígér. A bejelentés mellé néhány koncepciós képet is kaptunk.

Bekerült az Olimpiai játékok közé az eSport

Nagy nap volt a tegnapi a kompetitív videojátékok számára. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalosan is meghozta a döntést, miszerint megalakítják az Olimpiai eSport játékokat.

PlayStation 5 - már egy linkkel is meghívhatjuk barátainkat a partiba

Májusban jelentette be a Sony a funkciót, mellyel egy URL-kód segítségével hívhatjuk meg barátainkat a nyitott partijainkba, most pedig a 24.05-09.60.00-ás rendszerfrissítéssel el is érkezett ez és számos más funkció.

Sokkal több Mega Man-játék készülhet a jövőben

Az ikonikus kékember léte egybefonódott a Capcom nevével, és ezt a cég is jól tudja, ezért dolgoznak azon, hogy megpróbáljanak egy kis rendszert vinni a Mega Man-játékok megjelenésébe.

Nem ájultak el a kritikusok a Deadpool & Wolverine-től

Hiába kapott hatalmas hype-ot a harmadik Deadpool-mozi, elég cudar képet fest a kritikusok véleménye a korai sajtóvetítéseket követően. A beszámolók olcsó, kínos poénokra és céltalan karakterekre panaszkodnak.