Negyedóra az Absolver társaságában

Az IGN jóvoltából fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay videót kaptunk a közelgő online bunyós játékról, az Absolverről. A közelharc a megszokott módon zajlik: többféle ütést és rúgást vihetünk be az ellenfeleknek.

Áprilisra végre elkészül a STALKER: Lost Alpha

A magyar illetőségű Dez0wave még 2014-ben adta ki a STALKER: Lost Alpha egyik korai bétáját. Három év kellett ahhoz, hogy elkészüljön a végleges változat, amire április végén csaphatunk le - teljesen ingyen!

Brian Fargo a Wasteland 3 után visszavonul

Az iparági veterán, úgy néz ki, 2019 tájékán leteszi a lantot. A szakember az eredeti Fallouttal kezdte az Interplaynél, de ő az inXile Entertainment alapítója is. Nem hagy elvarratlan szálakat maga után, a Wasteland 3-at még befejezi.

Call of Duty - vissza a második világháborúba?

A legfrissebb kiszivárgott képek szerint a 2017-es Call of Dutyban ismét a második világháború csatamezőire látogatunk. Korábban az Activision is azt nyilatkozta, hogy a sorozat visszatér a gyökereihez.

Alulmúlja a várakozásokat a Super Mario Run

A Nintendo elnöke szerint a Super Mario Runból származó bevétel alacsonyabb volt a vártnál. Mint ismert, csak az első négy szint ingyenes, a többi világért 10 dollárt kell fizetnünk. Erre nagyon kevés játékos szánta el magát.

Megjelent a Vikings - Wolves of Midgard

A Games Farm akció-RPG-jében egy drabális északi harcosnak kell megfékeznie Ragnarök rémségeit. A Vikings - Wolves of Midgard mindhárom platformon elstartolt, de a launch trailert még nézzétek meg!

Már most a Star Wars jövőjén dolgozik a Disney

Bob Iger, a Disney vezérigazgatója nemrég elárulta, a Star Wars kilencedik epizódja után sem áll meg az élet, így már most a következő 15 év filmötletein dolgoznak.

Játékot kap a Warhammer Fantasy Battles is

A Bigben és a Games Workshop megerősítette, hogy hack 'n' slash játékot kap a Warhammer-univerzum egyik új ékköve, a Warhammer Fantasy Battles. A tervezett játék konzolokra és PC-re fog megjelenni.

Elbúcsúztunk a Battle.net márkanévtől

Ahogy arról tavaly már beszámoltunk, a Blizzard megerősítette, hogy elengedi a népszerű Battle.net márkanevet, az ugyanis eléggé összezavarta a rajongókat. A frissítés megérkezett, bár elég nehéz kiszúrni a változást.

Dark Souls III - nyakunkon a The Ringed City DLC

Jövő héten mutatkozik be a Dark Souls harmadik részének utolsó DLC-je, a The Ringed City, amiben utunk a világ végéhez vezet, ahol aztán új helyszíneket fedezhetünk fel és új ellenfeleket gyűrhetünk majd le.

Golyózáporos traileren a felújított Bulletstorm

Két hét van még hátra a Bulletstorm felújított változatának megjelenéséig, de a Gearbox már most kidobta a Duke Nukemet is felvonultató Full Clip Edition premier előtti előzetesét.

Megjelent a Day of Infamy teljes verziója

Tavaly nyáron mutatkozott be az Insugency-modból született Day of Infamy, melyet több mint fél éven át fejlesztettek az Early Access keretein belül. Tegnap egy nagy frissítéssel karöltve végre elrajtolt a teljes változat.

Jövő héten ingyen játszható a PC-s Street Fighter V

A Capcom szeretné tesztelni a Fighters Network működését, így jövő héten ingyen kipróbálható lesz a PC-s Street Fighter V online módja. A próbaverzióban minden karakter elérhető majd.

Mass Effect: Andromeda - itt az első APEX-esemény

Elkezdődött a Mass Effect: Andromeda első multiplayer eseménye, mely keretein belül új küldetések, karakterek és fegyverek várják a játékosokat. Az APEX-küldetések természetesen ingyenesek.

Mégis megjelenik Ausztráliában az Outlast 2

Múlt héten nagy port kavart, hogy Ausztráliában a helyi korhatár-besorolásért felelős hivatal betiltotta az Outlast 2-t. Most úgy tűnik, mégsem maradnak ki a horrorkalandból a szigetország játékosai.

Traileren a The Walking Dead harmadik epizódja

Pár nap múlva folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat, az új részhez meg is érkezett a launch trailer. Az előzetes persze spoileres lehet, ha nem játszottál az előző epizódokkal, csak óvatosan a megtekintéssel!

Demót és ingyenes multihétvégét kap a Titanfall 2

A Respawn Entertainment a következő héten több ízben is kedveskedni igyekszik a Titanfall-rajongóknak, hiszen az új ingyenes DLC mellett egy kipróbálható demót és ingyenes multiplayer hétvégét is kapunk.

Prey - csak Morgan Yu tudja megmenteni a világot

A játékmenet-jelenetekkel alaposan megszórt legújabb Prey-bemutató ezúttal a játék főhősére, Morgan Yúra koncentrál, aki űrbéli kitérője alatt nem csak a saját identitásával kapcsolatban szeretne válaszokat kapni.

Sniper: Ghost Warrior 3 - ilyen lesz a Challange mód

A CI Games ígérete szerint a Sniper: Ghost Warrior harmadik része komoly előrelépést jelent majd az elődökhöz képest. A hajtás után megleshető új videó ezekre az újdonságokra helyezi a hangsúlyt.

Hárommillió példánynál jár az ArmA 3

A Bohemia Interactive és az ArmA harmadik része komoly mérföldkőhöz érkezett, hiszen a 2013 szeptemberében megjelent katonai szimulátor elérte a hárommilliós eladási álomhatárt.

Injustice 2 - még mindig egymást verik a hősök

Folytatódik az Injustice 2 Shattered Alliances-sorozata, amiben ezúttal a Supergirl-mellékszállal ismerkedhetünk meg. Ebből kiderül, hogy azért nem minden fenékig tejfel Supergirl, Superman és Black Adam között.

Kiszivárgott a Destiny 2 plakátja

Olaszországból szivárgott ki a Destiny 2 plakátja, amin az első artwork mellett a megjelenés dátuma is felbukkan. Úgy tűnik, az Activision és a Sony együttműködése is folytatódik.

Van, akinél betett a Wi-Finek az új PS4-frissítés

Habár a PlayStation 4 legutóbbi firmware-frissítése már elérhető egy ideje, a Sony még mindig nem javította azt a hibát, ami miatt néhány játékos nem tud csatlakozni a Wi-Fihez. A konzolgyártó csak annyit mondott eddig, hogy vizsgálják a bugot.

Végéhez közeledik a GOG Galaxy bétatesztelése

A jövő hónapban élesedik az 1.2-es frissítés, amely egy sor újdonság bevezetésével (vagy ha úgy tetszik, lemaradás bepótlásával) zárja le a GOG Galaxy bétatesztelését.

Elképesztő számok a legnagyobb játékipari cégnél

Az egyébként sok más szolgáltatást is futtató kínai Tencent több mint 10 milliárd dollár bevételt szerzett a játékpiacon. Ezzel messze ő a legnagyobb cég az iparágban, az Activision jó 3 milliárddal van lemaradva.