A Cyberpunk 2077 folytatásán és új The Witcher-trilógián dolgozik a CD Projekt RED

Nyilvánosságra hozta a jövőbeli terveit a CD Projekt RED. A Cyberpunk 2077 folytatása mellett bejelentettek öt új The Witcher-játékot és egy teljesen önálló, vadiúj IP-t is.

A Super Mario-filmé a következő Nintendo Direct

Csütörtök este érkezik a Nintendo Direct következő közvetítése, a műsor azonban ezúttal nem a legújabb Switch-játékokról szól majd. A főszerepben ezúttal a Chris Pratt hangján megszólaló, moziba tartó Mario lesz!

Februárra csúszott a Company of Heroes 3 megjelenése

November közepére vártuk, de végül csak jövő februárban jelenik meg a Company of Heroes 3. A Relic Entertainment stratégiai játéka Itáliába és Észak-Afrikába vezényli a seregeinket.

Megérkezett a Dead Space-remake első gameplay-előzetese

Az ígéreteknek megfelelően ma délután végre megérkezett a felújított Dead Space első gameplay-előzetese. A káprázatos látványvilág mellett néhány játékmeneti újdonságot is kiszúrhatunk a videóban.

Ezekkel a címekkel kezdi az októbert a Game Pass

Már javában belegázoltunk az októberbe, így ideje volt, hogy a Microsoft is felsorakoztassa a hónap első Xbox Game Pass-játékait. A felhozatalra aligha lehet panaszunk.

Animációs sorozat készül a The Medium alapján

A Bloober Team bejelentette, hogy animációs sorozat készül a The Medium alapján - a projektbena The Witcher-sorozat egyik producere is közreműködik.

Meglepetés: ma a Chivalry II is bekerül az Xbox Game Passbe

Habár a Microsoft még nem mutatta be formálisan az októberi Game Pass-játékok listáját, a Chivalry II-t már biztosan magukénak tudhatják az előfizetők.

Javában dübörög az októberi Steam Next Fest

Tegnap este elrajtolt az októberi Steam Next Fest, aminek a keretei között több száz játék demóját próbálhatjátok ki.

Negyven óra játékot ígérhet a God of War: Ragnarök

A pletykák szerint az új God of War összességében hosszabb lehet, mint az elődje, de a fő történeti szál ugyanúgy húsz órára fog rúgni.

Íme, az időpont: este élesedik nálunk az Overwatch 2

Az Overwatch-franchise történetének egyik legfontosabb eseményét tapossuk éppen: az első rész szerverei tegnap leálltak, ma este pedig elrajtol a folytatás.

Már készül A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évada

Miközben lassan az első évad végére érünk, az Amazon máris belevágott A hatalom gyűrűi következő szezonjának forgatásába. Új-Zéland helyett az Egyesült Királyságban zajlanak a munkálatok.

Kirúgtak három kulcsfigurát a Disco Elysium csapatából

Habár a ZA/UM csapatánál már javában készül a Disco Elysium második része, úgy néz ki, hogy a folytatás az előző rész írója, játéktervezője és művészi vezetője nélkül készülhet csak el.

Frissítve: Hamarosan bemutatkozhat a Need for Speed: Unbound

A legutóbbi pletykák szerint egy-két héten belül bemutatkozhat az új Need for Speed; az EA-nek már nincs sok ideje a marketingre, hiszen decemberi megjelenéssel számol.

Fejlesztői videón a Minecraft: Legends

A Minecraft legújabb spin-offjában a kreativitást háttérbe szorítva a stratégiára helyezik a hangsúlyt. A játék legújabb fejlesztői videójában az oldalunkon harcoló mobok kerülnek bemutatásra.

Hamarosan végre mozgás közben láthatjuk a Dead Space-remake-et

Ugyan eddig is láthattunk fejlesztői videókat a készülő Dead Space-remake-ről, hivatalos játékmenet-videót még nem. Nos, ez a holnapi napon megváltozik.

Feltörték a PlayStation 5-öt

Sikeresen feltörték a PlayStation 5 rendszerszoftverét, ám a kalózkodni vágyók még ne örüljenek előre, ugyanis van egy csavar a sztoriban.

Hamarosan újra láthatjuk mozgásban a Wild Heartsot

Pár nap múlva egy kiadós gameplay felvétellel fog kedveskedni az EA a vadonatúj, Monster Hunter-játékokra hajazó alkotásáról, a Wild Heartsról.

Demó érkezett a Kona II: Brume-hoz

Demó érkezett Parabole stúdió hatalmas népszerűségnek örvendő játékának folytatásához, a Kona II: Brume-hoz.

Ironheart is beköszön a Fekete Párduc 2 új előzetesében

Nincs már messze a Black Panther: Wakanda Forever premierje, és szerencsére addig sem hagynak látnivaló nélkül minket a készítők. Befutott az új trailer, csekkoljátok!

Unreal Engine-re vált a Halo-sorozat?

Vad pletyka érkezett az imént: a hírek szerint a 343 Industriesnél úgy döntöttek, hogy ejtik a saját fejlesztésű Slipspace Engine-t, és Unreal Engine-re váltanak a Halo-sorozattal.

PlayStation VR2 - látványos rajtra számít a Sony

Jövő márciusig kétmillió példányt gyártana le a Sony az új generációs PlayStation VR-ból, ami azt sejteti, hogy látványos rajtra számít a cég.

Hétfői junk: ilyen lenne a Super Mario-remake-je

Egy Super Mario-rajongó grafikus gondolt egyet, és belevágott az eredeti Super Mario Bros. felújított változatába - Unreal Engine 5-tel, Chris Prattel a főszerepben.

PS5-ös remastert kaphat a Horizon: Zero Dawn

Több forrás is megerősíti azt a pletykát, miszerint a Sony a Horizon: Zero Dawn PlayStation 5-re szánt remasterén dolgozik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő hetünk kevésbé lesz sűrű, mint a korábbiak, de azért így sem maradunk játszani- és néznivaló nélkül. Lássuk a heti premierek listáját!

A fejlesztőket sokkolta a hír, hogy bezárják a Stadiát

A Stadiára fejlesztő cégek közül többen is arról számoltak be, hogy a sajtóból tudták meg, hogy a Google beszántja a szolgáltatást, és így a készülőfélben lévő munkájuk a kukában landol.