Kiszivárgott felvételen az Xbox Live új avatarjai

A Microsoft még a 2017-es E3-on jelentette be az Xbox Live új generációs avatarjáait, mely minden felhasználó számára lehetőséget teremt, hogy kifejezhesse személyisége legapróbb részleteit is.

Iron Harvest - érkezőben a következő "nagy RTS"?

Az elmúlt év legnagyobb Kickstarter-sikerét tudhatja magáénak az Iron Harvest a videojáték szekcióban: öt hét alatt több mint 1,3 millió dollárt kaptak a támogatóktól a stratégiai játék fejlesztői.

Overwatch - kompetitív módban hódít az Elimination

"Új" kompetitív játékmóddal bővítette az Overwatch világát a Blizzard: a Team Deatmatch-alapú Elimination játékmód mostantól egészen május 8-ig nyúzható a kompetitív mód keretei között is.

Gameplay traileren a LEGO The Incredibles

Jó hírrel szolgálhatunk a LEGO-játékok és a Hihetetlen család rajongóinak! Már csak két hónapot kell várni, hogy LEGO-figuraként újraélhessük a Pixar zseniális alkotásának izgalmait.

Új járművel bővül a PUBG?

A legutóbb patch alapos elemzése legalábbis erre enged következtetni. Elképzelhető, hogy a H1Z1 Auto Royale játékmódjához hasonló tartalmat kap a PlayerUnknown's Battlegrounds is?

Call of Duty: WWII - elindult a Blitzkrieg event

A hivatalos Twitter-csatornán erősítették meg a Call of Duty: WWII legújabb közösségi eseményét, a Blitzkrieget, amely egészen május 8-ig tart majd. A Ground War játékmód mellett új térképet és fegyvereket kapunk.

Csekkold le a BattleTech nyitóanimációját!

Egy hét múlva érkezik a Harebrained Schemes körökre osztott mechás játéka, a BattleTech. Most befutott a roppant hangulatos bevezető videó, és a sztorimódba is belenézhetünk egy trailer segítségével.

Ilyen lesz a karriermód a Tennis World Tourban

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Top Spin szellemi örökösének megjelenéséig. A Tennis World Tour lényege persze a delejes karriermód, melynek minden aspektusába belenézhetünk a legújabb előzetesben.

Mobilokon tér vissza a Castlevania

Hiába is várjuk a Lords of Shadow harmadik részét, ehelyett egy mobilos játékként támad fel a népszerű sorozat. A Castlevania: Grimoire of Souls hűen idézi klasszikus 2D-s részek látványát és hangulatát.

Launch traileren a Yakuza 6: The Song of Life

Már elérhető nálunk is a Yakuza 6: The Song of Life, amely vadonatúj motorral, és még több érdekes minijátékkal örvendezteti meg a frencsájz rajongóit. Kazuma Kiryu története folytatódik, és egy gyermek nevelésének feladata is rá hárul.

Nem lesz egyjátékos kampány a Black Ops IV-ben?

Lapértésülések szerint az idén megjelenő Call of Duty: Black Ops IV-ből kimarad a tradicionális single kampány. A Treyarch inkább egy kreatív új irányt vezet be, és inkább a multira, a kooperatív, valamint az új battle royale-módra koncentrálnak.

Ingyenes a Peggle az Originen

Ezúttal a PopCap Games 2007-ben megjelent puzzle-játékát húzhatják be ingyen az Origin-felhasználók. Az anyag még ma is hihetetlenül addiktív tud lenni, a játékmenet egyszerű, mégis elég kihívást tartogat a számunkra.

E3 2018: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja

Közeledik az év legjobban várt játékkiállítása, a Los Angeles-i E3, amire nagy erőkkel készül (így vagy úgy) az összes nagy kiadó. A Microsoft, a Bethesda és az Electronic Arts után a Ubisoft is bejelentette, mikor konferenciázik.

Switch-en nyárra csúszik a Dark Souls Remastered

Az eredeti tervek szerint május végén jelenne meg minden platformra a Dark Souls felújított kiadása, de a Bandai Namco Entertainment nemrég megerősítette, hogy a Nintendo Switch-re készülő átiratot inkább nyárra csúsztatták.

Folytatást kap az NBA Playgrounds

A Saber Interactive tavaly mutatta be az NBA Jam szellemi örökösének indult NBA Playgroundsot, amely végül erősen közepesen sikerült. A csapat azonban tanult a hibáiból, így ígérik, a folytatás mindenben jobb lesz.

God of War - Kratos utazása

Most már tényleg csak napok választanak el minket az új God of War megjelenésétől, de a Sony még most is ontja magából a játék különböző látnivalóit. A legújabb videónaplóban Kratos lelki és mentális utazása a téma.

Gears of War - a héten bemutatkozik az új rész?

Ice-T, a népszerű rapper egy Twitter-bejegyzésben hintette el, hogy ezen a héten valamilyen Gears of War-bejelentésre számíthatunk. És ez miért is érdekes? Mert ő szólaltatta meg a negyedik rész egyik karakterét.

Brit toplista: harmadik hete élen a Far Cry 5

Harmadik hete nem talál legyőzőre a Far Cry legújabb felvonása, de ezúttal a dobogó második fokán sem történt változás. Hátrébb azonban már észrevehetünk kisebb mozgásokat, így térhetett vissza a legjobbak közé a Gran Turismo Sport is.

Retro versenyjáték lesz a Horizon Chase Turbo

A Horizon Chase Turbo nem titkoltan a kilencvenes évek arcade autóversenyeit szeretné megidézni, és bár a grafika 3D-s lesz, nagyon emlékeztet a korabeli 16-bites címek stílusára.

Így rombolunk a MechWarrior 5: Mercenariesben

A Piranha Games és az IGN közös videójából végre többet is megtudhatunk a MechWarrior 5: Mercenaries elpusztítható elemeiről. Nem csupán látványos a rendszer, hanem komoly taktikai lehetőségekkel is kecsegtet.

Az Anthemben nagyobb hangsúlyt kap a történet

A BioWare elismerte, hogy a Mass Effect: Andromedában több időt kellett volna a narratívára fordítaniuk, ám ezt a hibát nem követik el újra az Anthemben. Mint mondják, a történet nagyon fontos egy nyitott világú sci-fi szerepjáték esetében.

The Good Life - a kémkedés következményei

Noha Hidetaka “Swery” Suehiro új játéka egyedi koncepcióra épül, tavaly mégsem kapta meg a megérdemelt figyelmet. A The Good Life most újra bizonyíthat, a kickstarteres gyűjtés hajrájában egy új gameplay videót kaptunk róla.

Naruto to Boruto - nyáron újra bétázhatunk

A februári bétateszt óta rengeteg visszajelzés érkezett be a Bandai Namcóhoz, a fejlesztők pedig megígérték, hogy azóta rengeteget javítottak a játékon, beleértve a szerverek stabilitását is. A nyár folyamán újra kipróbálhatjuk a címet.

Falke is jön a Street Fighter V: Arcade Editionbe

A Capcom megerősítette, hogy április 24-től Falke is csatlakozik a Street Fighter V: Arcade Edition kompániájához. A leányzóhoz a harmadik szezonhoz kiadott bérlettel is hozzájuthatunk. Lássuk, mit tud a kicsike!

Hatalmas akció a GOG-on!

Jó hírrel szolgálhatunk a PC-s játékosok számára! Április 23-ig mindenki akciósan szerezheti be kedvenc játékait a GOG-on, ugyanis a következő napokban leárazva kínálják azt a 150 játékot, melyek a kívánságlisták leggyakoribb szereplői.