A jövő héten érkezik a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

4K-s felbontásban, 60 fps-es sebességgel, kívül-belül felújítva érkezik meg újra minden jelenkori platformra a Beyond Good & Evil. A huszadik évfordulós kiadás ráadásul már a nyakunkon van!

Warhammer 40.000: Space Marine II - masszív bemutatót kapott a játék

A Saber Interactive és a Focus Entertainment hatpercnyi vérgőzös bemutatóval jelentkezett a Warhammer 40.000: Space Marine II kapcsán. Alaposabban is szemügyre vehettük a három fő játékmódot.

HWSW: Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

A második generációs csúcs-headset fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg - írja a HWSW.

GC 2024: Az eddigi legnagyobb bemutatóval készül a Gamescomra az Xbox

Miközben a rivális konzolgyártók inkább otthon maradnak, az Xbox rádupláz a nyári showszezonra. Idén az eddigi legnagyobb standdal és rengeteg friss látnivalóval készül a Gamescomra a Microsoft videojátékos divíziója.

Fánkot sütünk az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában

Tej, cukor, liszt, tojás és egy nagy adag szeretet! Nagyüzemi fánksütésbe kezdhetünk az Epic Games Store e heti ajándékával, a jövő héten pedig egy kultjáték folytatására csaphatunk majd le hasonlóképp.

Lélegzetelállító launch trailert kapott az Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Ma éjfélkor végre megjelenik az Elden Ring várva várt kiegészítője, amely már most minden idők legkiválóbb DLC-jeként foglalta el a helyét a nagy aggregátorok élén. Egy elképesztő kedvcsinálóval köszöntjük a Shadow of the Erdtree érkezését.

Az ikonikus Tekken 3 kosztüm története

Katsuhiro Harada a Tekken széria atyja és rendezője mesélt, hogy készült a széria lucsadorának, Kingnek a P2-es kosztüm változata. Vívódott vele, hogy vajon a tengerentúlon is érthető lesz-e, de végül meghagyta az elképzelést.

Augusztusban merülhetünk el a Creatures of Ava világában

A lényszelídítő akció-kalandjáték a nyár utolsó hónapjában érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re. A Creatures of Ava-ban egy vadon élő lényekkel teli világot fedezhetünk fel Vic-kel, a 22 éves természetjáró hősnőnkkel.

A tervezettnél három nappal korábban érkezik a Ghostboy

A magyar fejlesztésű indie játék érzékeny témát boncolgat: szellemként a gyász feldolgozásában segíthetjük hátramaradt szeretteinket. Tower defense pályák sokaságán győzhetjük le a negatív gondolatokat - és már nem is olyan sokára!

A Destiny 2: Legacy Collection nem annyira teljes mint gondolnád

A Legacy Collection nem tartalmazza a Destiny 2 régebbi Dungeon kulcsait, így csak a három klasszikus és egy ingyenes érhető el vele. A fennmaradó tartalomért pluszban zsebbe kell nyúlni.

Nincs változás: a Bluepoint Games következő játéka nem remake lesz

Egy ideje nagy a csend a remake-ekre specializálódott csapat felől, miután a Sony 2021-ben felvásárolta őket. Most a stúdió fejese újra megerősítette, hogy továbbra is egy eredeti címen dolgoznak, egyelőre talonba teszik a felújításokat.

Holnap landol a Team Deathmatch az XDefiantban

Egy alapnak számító játékmóddal bővül pénteken a Ubisoft free-to-play lövöldéje. A rajongók által régóta áhított TDM végre bekerül a kínálatba, noha azt sem értjük pontosan, hogy miért nem készült el a májusi megjelenésre.

A State of Decay 3 is 2025-ben jelenhet meg

Az Undead Labs nyitott világú zombis címéről a múlt héten kaptunk életjeleket, de hivatalos infók hiányában csak az iparági bennfentesekre hagyatkozhatunk a State of Decay 3 tervezett premierjét illetően.

Ma érkezik a Fallout-kollaboráció a Call of Duty-ba

Hamarosan Vault-lakónak is öltözhetünk a Call of Duty: Modern Warfare III és a Warzone negyedik szezonjában. Az ikonikus kék öltözékeket tartalmazó bundle mellett egy Fallout-témájú event is indul a lövöldözős játékban.

Star Wars Jedi: Survivor - nincs messze az előző generációs kiadás

Számítottunk az érkezésére, most pedig úgy tűnik, hogy szinte már küszöbön van a Star Wars Jedi: Survivor Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt kiadása. Igen, az előző generáció gépei is megbirkóznak még a játékkal.

Már forgatják a Trónok harca következő spinoffját

Száz évvel a Trónok harca eseményei előtt, A Knight of the Seven Kingdoms címmel érkezik a következő sorozat, amellyel az HBO ismét George R. R. Martin méltán népszerű fantasy-univerzumába kalauzol bennünket.

Bemutatkozott a Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York

A záróepizóddal trilógiává válik a Vampire: The Masquerade New York-sagája. Egy bemutatkozó előzetes keretei közt lepleződött le a Draw Distance következő vámpíros kalandjátéka.

GC 2024: A PlayStation kihagyja az idei Gamescomot

Sajnos nem érdemes arra várnunk, hogy valami nagyot fog villantani a PlayStation augusztusban a Gamescom színpadán. A Sony idén sem küldi ki a videojátékos divízióját a kölni rendezvényre.

Legendás filmes autókkal erősít a Forza Horizon 5

A Vissza a jövőbe, a Knight Rider és a Jurassic Park ikonikus járgányaival bővül a Forza Horizon 5 így is gigászi járműparkja. A Universal Icons Car Pack már elérhető azok számára, akik a filmeknél csak a versenyzést szeretik jobban.

HWSW: Egy cég mind felett: az Nvidia a világ legértékesebb vállalata

Kedden a napi kereskedés során megtörtént az, amire hetek óta számítani lehetett: az egykor elsősorban videojátékokhoz fejlesztett grafikus vezérlőkre specializálódott Nvidia a világ legértékesebb vállalata lett az AI-bummnak köszönhetően - írja a HWSW.

Minden idők legjobb DLC-je az Elden Ring: Shadow of the Erdtree a Metacritic szerint

Ráadásul a 2024-es játékok mezőnyében az eddigi legnagyobb átlagpontszámot kapott kiadásának címét is az Elden Ring bővítménye birtokolja. Semmi különös, csak egy újabb nap a FromSoftware-nél.

Július elején a Bandai Namco is bemutatót tart

Az idei Anime Expo ad otthont a Bandai Namco Summer Showcase-nek, melynek keretében számos bejelentést és látnivalót kapunk a kiadó közelgő anime-játékairól. Dragon Ball, Gundam és Sword Art Online infók várhatóak.

Megjelenési dátumot kapott az új Ördögűző mozi

Tökéletes napot választottak a kult-horror legújabb feldolgozásának, péntek tizenharmadikát tűzték ki megjelenési dátumnak a Universal stúdiónál. A Blumhouse-zal karöltve lát neki a munkálatoknak az új rendező.

Holnap jönnek az új infók a Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Editionről

A Ubisoft végre megtörte a csendet a Beyond Good & Evil évfordulós kiadása kapcsán, a Limited Run Games bemutatója ad otthon a remasterrel kapcsolatos új konkrétumoknak. Nagy eséllyel a megjelenési dátumot is elárulják.

Ingyenes hétvégét tart a PlayStation Plus

A Sony bejelentette, hogy ezen a hétvégén PlayStation Plus előfizetés nélkül is hozzáférhetünk az online többjátékos módokhoz. Mindehhez természetesen egy aktív PlayStation Network-fiók szükséges.