Több mint 20 órás a DOOM Eternal

Hatalmas videó- és képzuhataggal zárhatjuk a napot, a külföldi sajtó tagjai ugyanis tüzetesebben is kipróbálhatták a márciusban boltokba kerülő DOOM Eternalt. Ennek kapcsán megtudhattuk azt is, hogy nagyjából hány órányi vérontásra számíthatunk.

Frostpunk - megérkezett az utolsó ősz

Megjelent a Frostpunk legújabb expanziója, a The Last Autumn, ami elmeséli, hogy milyen események vezettek az emberiség vesztét okozó szörnyű jégkorszakhoz. Lessük hát meg a DLC-hez szánt utolsó kedvcsinálót!

Megjelent a Temtem korai változata

A Crema aprócska fejlesztőcsapata megálmodta, hogy milyen lenne a tökéletes Pokémon-MMO és tettek is az ügy érdekében. A Humble és a Steam Early Access támogatásával mától bárki számára elérhető a Temtem korai változata.

Demót kap az új Yooka-Laylee

Úgy tűnik, hogy sokan elsiklottak a Yooka-Laylee and the Impossible Lair felett, így a Playtonic hamarosan megadja mindenkinek a lehetőséget, hogy megkötések nélkül kipróbálják a kaméleon és a denevér legfrissebb kalandját.

Control-filmet forgatna a Rogue One írója

Egyelőre nem érdemes túlzottan messzemenő következtetéseket levonni az ügyből, de Gary Whitta, a Rogue One írója kijelentette, hogy szívesen írna forgatókönyvet a Control filmes adaptációjához. A Remedy egyből kapott a horogra.

Idén új játékot kap Tsubasa kapitány

A Bandai Namco mai bejelentése szerint még idén megjelenik PC-n, PlayStation 4-en és Switchen a Captain Tsubasa: Rise of New Champions. A klasszikus anime-széria alapján készülő játék egy rövid előzetest is kapott.

Egy héttel előbb indul Európában a Disney+

Eredetileg március utolsó napján rajtolt volna el Európában a Disney saját streamingszolgáltatása, a Disney+, de a Hollywood-i stúdiókat polipként bekebelező Disney úgy döntött, egy héttel előrébb hozza a rajt napját.

Xbox Adaptive Controllerrel is játszható a Zelda

Rory Steel kislánya, Ava rajong a The Legend of Zelda: Breath of the Wildért, de olyan fogyatékkal él a kislány, ami miatt nem tudott a Nintendo Switch kontrollerével játszani. Édesapja szerencsére meg tudta oldani a problémát.

HWSW: Vasember a gépi tanulásról mesél

A YouTube The Age of A.I. címmel nyolcrészes sorozatot indított, Robert Downey Jr. narrálásával, melyben a gépi tanulás és mesterséges intelligencia témáját igyekeznek testközelbe hozni.

Visszatért a Splinter Cell kreatív igazgatója

Maxime Béland, a Splinter Cell-sorozat egykori kreatív igazgatója nagyjából egy évvel ezelőtt hagyta ott a Ubisoftot, de úgy tűnik, erősebbnek bizonyult a honvágy, mert Béland visszatért.

Netflixre költöznek a Studio Ghibli-filmek

A Netflix hosszas tárgyalásokat követően sikeresen megállapodott a Studio Ghiblivel, így február 1-jétől, több fázisban érkezik majd a streamingszolgáltató kínálatába a japán animációs stúdió 21 egész estés műve.

Kiszivárgott villanásnyi jeleneteken a Godfall

A Redditen felbukkant egy nyúlfarknyi, alig pár másodperces videó, ami először mutatja meg mozgás közben az első bejelentett PlayStation 5-játékot, a Godfallt. Sajnos a látottak még egy 2019-es állapotot tükröznek.

Dark Souls - itt az újabb speedrun rekorder

A soul streamer Squillakilla ezúttal olyan eredményt sikerült elérni, amit előtte még soha senki másnak a világon; mindenféle életveszteség nélkül játszotta ki az eredeti Dark Soulst, és annak elnyűhetetlen ellenfeleit.

Bétázz te is a Disintegrationnel!

A Halo egyik társalkotójának legújabb játéka a hónap végén belép a béta fázisba, és bárki számára kipróbálhatóvá válik. De vigyázat, csak két napunk lesz olajba fojtani a robotok elleni polgárháborút!

A Dying Light 2 is csúszik

Úgy látszik, hogy január tényleg a késések hónapja; a Cyberpunk 2077, a Marvel’s Avengers és Iron Man VR, valamint a Moons of Madness után a Techland üdvöskéje sem tartja a betervezett megjelenési dátumot.

Monster Hunter World - párnaszörnyek és mankók

Furcsa fejlesztői videó látott napvilágot a Monster Hunter Worldről, amin a motion capture kulisszái mögé pillanthatunk be. Időközben pedig még az Iceborne 2020-as menetrendjére is vethetünk egy pillantást.

Tovább bővül a PC-s Master Chief Collection

A következő játék pedig nem más, mint a Halo: Combat Evolved - Anniversary, melynek a tesztelése heteken belül már kezdetét is veszi, sőt, ha szerencsénk van, februártól mi is csatlakozhatunk a mókához.

PC-hez értő munkatársat keres a Naughty Dog

A The Last of Us Part II játék fejlesztése mögött álló Naughty Dog csapata a legújabb álláshirdetésében olyan fejlesztőt keres, aki remekül kiismeri magát a PC-knél használatos Nvidia CUDA architektúrában.

Guilty Gear - Strike - újabb karakter mutatkozott be

Újabb karakterbemutatót kapott a Guilty Gear - Strive, ezúttal Faust, az őrült orvos villantja meg a képességeit egy rövid kedvcsináló erejéig. Az biztos, hogy az Arc System Works játéka még mindig pazarul fest!

Idén minden hónapban kapunk Sonic-bejelentést

A Sega idei éve Sonicról szól majd, az imént legalábbis a kiadó bejelentette a Sonic 2020 eseménysorozatot, amelynek keretében minden hónapra készül valamilyen újdonsággal a kék sündisznóval kapcsolatban.

Áprilisban rajtol az új The Walking Dead-sorozat

A Television Critics Association éves összejövetelén derült fény arra, hogy mikor kerül adásba a következő The Walking Dead-mellékág, a tinédzsereket főszerepeltető The Walking Dead: World Beyond.

Belehúz exkluzívok terén a Google Stadia

A Stadiát rengeteg kritika érte a rajtja után, aligha meglepő, hogy a Google igyekezett elébe menni a találgatásoknak, és már most felvázolta, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az előfizetőik a közeljövőben.

Elbúcsúzik a Disney a Fox márkanévtől

Nem sokkal azután, hogy a Disney felvásárolta a 21st Century Fox érdekeltségeinek nagy részét, úgy döntött, hogy nyugdíjazza a Fox márkanevét - a két filmstúdiója esetében legalábbis biztosan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet sem tömték éppen tele megjelenésekkel a kiadók és fejlesztőcégek, de azért így is akad majd néhány finomság, amire érdemes lehet odafigyelni a következő napokban.

Folytatást kap a The Order: 1886?

Nem először hallani pletykákat a The Order: 1886 lehetséges folytatásáról, de most egy meglehetősen megbízható forrástól futottak be izgalmas részletek, amelyek arra utalnak, jöhet a lövölde következő felvonása.