Megvan a Joker: Folie à Deux premierdátuma

A Joker: Folie à Deux előmunkálatai már javában zajlanak, most pedig megtudhattuk, mikor kerül mozikba Todd Phillips következő munkája.

Ezekkel a játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken

Apró érdekességet osztott meg a Valve a játékosokkal. Megtudhattuk, mely játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken.

Bemutatkozott és megjelenési dátumot kapott a Tactics Ogre: Reborn

A '95-ös Tactics Ogre: Let Us Cling Together feljavított változata novemberben érkezik PC-re, valamint PlayStation-konzolokra.

A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Megjelent a Hooked On You: A Dead by Daylight Dating Sim

Sokan azt hitték, hogy csak poénkodtak a Dead by Daylight készítői, amikor bejelentették, hogy készül egy randiszimulátor a játék alapján. Nos, már meg is jelent az alkotás.

Késik a MultiVersus első szezonja

Óriási sikerrel rajtolt el a Warner legnépszerűbb karaktereit összeboronáló Super Smash Bros.-klón, viszont a fejlesztők eltolták a játék első szezonjának startját.

Bemutatkozott az Apex Legends új karaktere, Vantage

Az új játszható karakter mellett újradolgozták a Kings Canyon térképet, valamint új Battle Passt is kapunk.

Meet Your Maker - a Dead by Daylight készítőinek új FPS-e

Az ígéretes, posztapokaliptikus világban játszódó aszimmetrikus FPS valamikor 2023-ban fog érkezni.

Íme, a Dead by Daylight új Resident Evil-tartalmai

A szivárgásoknak megfelelően végre hivatalosan is lehullt a lepel a Dead by Daylight legújabb Resident Evil témájú kiegészítőjéről, a Project W-ről.

Elkészült a Stray videótesztünk

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a cicás koncepció miatt a Stray hatalmas hype-ot kapott. Írásos tesztünkben megvizsgáltuk, hogy vajon rászolgáltak-e a fejlesztők a játékosok bizalmára, amit most videótesztünkből is kideríthettek!

Brit toplista: az élen kezdett a Xenoblade Chronicles 3

Kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott a Xenoblade Chronicles 3, amely a sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta az Egyesült Királyságban.

Három évig készült titokban a mobilos World of Warcraft, de végül törölték a projektet

Lapértesülések szerint a Blizzard és a NetEase három évig dolgozott a World of Warcraft mobilos változatán, nemrég azonban kölcsönösen kifaroltak a projekt mögül.

Kiszivárgott képek erősítik meg a Call of Duty: Modern Warfare II új játékmódját

A jelek szerint igazak voltak a pletykák, amelyek arról szóltak, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II egy új, az Escape from Tarkovra hajazó játékmódot kaphat.

Lelőtték a Batgirl-filmet, pedig lényegében már készen volt

Először újságok számoltak be róla, majd a Warner hivatalosan is megerősítette, hogy fiókba kerül a Batgirl-film - pedig az lényegében már elkészült.

Minden korábbinál nagyobb szabadságot és teljesen nyílt világot ígér az új Pokémon

Délután újabb Pokémon Presents-adással jelentkezett a The Pokémon Company, amely során az idei évre ígért Scarlet & Violet kapta a főszerepet.

Visszaestek a Nintendo számai, de erős lesz az év vége

A Nintendo üzleti jelentéséből megtudtuk, hogy a Switch hardveres és szoftveres eladásai is megcsappantak az elmúlt negyedévben, az év végére azonban újabb növekedést jósol a japán vállalat.

Bounty Star - mechák a vadnyugaton

Égető napfény, poros bányászvárosok és egy magányos mechpilóta, aki rendet tesz a posztapokaliptikus vadnyugaton. Bemutatkozott az Annapurna Interactive legújabb pártfogoltja, a Bounty Star.

Felhős kézikonzolon dolgozik a Logitech és a Tencent

A svájci hardvergyártó a kínai techkonglomerátum markába csapott. Az eredmény egy olyan kézikonzol lesz, amelyet kifejezetten a felhőalapú játékstreamelésre terveztek.

Magyarországon is elérhető a Microsoft Rewards

Külföldön már régóta fut, de végre Magyarországra is megérkezett a Microsoft hűségprogramja. A Microsoft Rewards pontjait értékes jutalmakra válthatjuk be.

Demóváltozatot is kap a Wo Long: Fallen Dynasty

A bejelentése óta nem sokat hallottunk a Nioh alkotóinak legújabb játéka felől, a fejlesztők azonban most megtörték a rádiócsendet. Fontos részleteket tudhattunk meg a Wo Long: Fallen Dynastyról.

Konzolokon is megjelenik a Hokko Life

A PC-s tábor már megismerkedhetett a Wonderscope cuki Animal Crossing-klónjával, de a teljes megjelenés napján a konzolosok sem maradnak ki a mókából.

Rettenetes God of War-másolat kötött ki az Xbox Store-ban

A War Gods Zeus of Child című játék nincs 1500 forint, de még ez a pénz is sok érte, ráadásul teljesen jogtalanul használja Kratos karakterét főhősként.

Lepucolják a szemetet a steames adatlapok borítóképeiről

Ha titeket is zavart, hogy a játékok steames adatlapján promószövegek és díjak tömege díszítette a borítóképeket, jó hírünk van: a Valve a jövőben leszámol ezzel a gyakorlattal.

Jövőre is ígér "prémium" Call of Dutyt az Activision

Habár a pletykák szerint jövőre nem kapunk teljes értékű Call of Duty-epizódot, az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentésében 2023-ra is ígérnek "prémium Call of Duty-tartalmat".

Lássuk, mit ígér a Game Pass augusztus első felére!

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékokat hoz magával a Game Pass augusztus első heteire. Összesen hét címre számíthatunk majd.