Black Ops 4 - éles a Szent Patrik-napi esemény

A Call of Duty-széria jó szokásához híven ismét megünnepli a kocsmavándorok kedvenc napját. Öltözzetek zöldbe és keressétek az aranyat a szivárvány végén, ugyanis itt a Shamrock and Awe!

A Minecraft is bekerül az Xbox Game Passbe

Habár még a márciusi újdonságok sem kerültek be mind az Xbox Game Pass kínálatába, a Microsoft már elkezdte csepegtetni az áprilisi felhozatalt. Nem kis névvel indul a hónap: a Minecraft is az előfizetés része lesz!

Dobozos kiadást kap a Hollow Knight

Méghozzá nem is akármilyent! A Team Cherry alkotása több nehézség után végre megkapja a minden jóval ellátott dobozos kiszerelését, ráadásul úgy néz ki, hogy az igazi rajongók még egy Collector’s Editiont is beszerezhetnek.

A hónap végén jelenthetik be a Borderlands 3-at

Ha hihetünk a Gearbox legutóbbi teaserének, a hónap végén esedékes PAX East apropóján jelenthetik be a Borderlands harmadik részét. Az nyílt titok, hogy a játék készül, már tényleg csak a leleplezésre várunk.

A hónap végén PS4-re költözik a Path of Exile

Némi huzavona és pár csúsztatás után végre a Sony konzoljára kerülhet a Path of Exile. A Grinding Gear Games ingyenes hack & slash szerepjátéka már a Synthesis frissítést is magával hozza.

Brit toplista: az élen kezdett a Devil May Cry 5

A Capcom eddig sem titkolta, hogy jól sikerült a Devil May Cry 5 rajtja, a minap azonban befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amely szintén megerősíti ezt. Az Anthem már csak a negyedik.

Itt a teaser a Google nagy bejelentéséhez

Valami igazán egetrengető dologra számíthatunk a Google-től a napokban, ugyanis minden jel arra mutat, hogy a vállalat alapjaiban kívánja megrengetni a videojátékipart. A bejelentéshez a mai napon még egy teaser előzetes is érkezett.

Befutott a One Piece: World Seeker utolsó trailere

Luffy és barátai hamarosan újra vitorlát bontanak! A One Piece: World Seeker március 15-én kerül a boltok polcaira, ennek apropóján pedig kaptunk még egy utolsó előzetest.

Jade Raymond csatlakozott a Google-höz

Jade Raymond karrierje az utóbbi években meglehetősen sok drámai fordulatot vett, és nincs ez másként a mai napon sem. A Ubisoft és az EA után a Google-nél folytatja a munkát, méghozzá alelnöki pozícióban.

Jön a PC-s Halo: The Master Chief Collection

A Microsoft Store mellett Steamen is elérhető lesz az évek óta hőn áhított pakk, ráadásul a kollekció még a Bungie-féle Halo: Reach alkotással is kibővül, melyet az Xbox One-os játékosok szintén megkapnak.

Apex Legends - ismét lecsaptak az adatbányászok

És ezúttal az új fegyverek és új játékmód helyett nyolc vadonatúj karakterről rántották le a leplet. Ráadásul nem csak a nevükre, hanem a concept artjaikra és az ikonjaikra is sikeresen rábukkantak a bányászok.

Csapatmunkára gyúr az új Power Rangers-előzetes

Vadonatúj trailert kapott a Power Rangers: Battle for the Grid, melyből nem csak a csapatmunka hatékonyságát ismerhetjük meg, hanem a főgonoszokat és Lord Drakkon kardnak álcázott shotgunját is.

Traileren az Aladdin és a színváltós Dzsin

Megkapta az első teljes hosszúságú trailerét a Disney élőszereplős Aladdin-filmje, mely nem csak a nosztalgikus hangulata miatt érdekes, hanem azért is, mert végre hosszabban is szemügyre vehetjük a szereplőket.

Bemutatkozik a The Initiative, a Microsoft új stúdiója

Illetve egészen pontosan az Xbox Game Studios legújabb fejlesztői csapata, akiket egyébként még Phil Spencer mutatott be a 2018-as E3 során olyan stúdiók mellett, mint a Ninja Theory, a Compulsion Games és az Undead Labs.

Animeadaptációt kap a Dragon’s Dogma

Újabb játék helyett sorozatként tér vissza a Capcom RPG-szériája, méghozzá nem más, mint a Netflix gyártásában. A tervek szerint egy anime érkezésére számíthatunk, ami teljes mértékben a játék világára építkezik.

Hamarosan Xbox One-ra látogat a Hunt: Showdown

A Crytek zombikkal, óriástarantulákkal és egyéb borzalmakkal teletűzdelt szörnyvadász-játéka hamarosan elérhető lesz az Xbox Game Preview programban, melynek alkalmából egy új előzetest is kaptunk a konzolos átiratról.

Devil May Cry 5 - új karakter és többjátékos mód?

Egyelőre csak pletyka szintjén fut a dolog, így nem árt a hírt kellő szkepticizmussal kezelni. Elképzelhető, hogy a nemrég megjelent Devil May Cry 5 egy új játszható karakterrel és egy többjátékos móddal bővül majd.

PS4-re is megjelenik a Seven: Enhanced Edition

Bővített változatot kap a Seven: The Days Long Gone. Az IMGN.PRO szerepjátéka anno kizárólag PC-n jelent meg, az Enhanced Edition azonban elhozza a tolvajkalandot PlayStation 4-re is.

Yuppie Psycho - irodai túlélőhorror

Bárki aláírhatja: kevés félelmetesebb dolog van az életben az ember első munkahelyénél. A Yuppie Psycho olyan rémisztő szituációkat tár elénk, mint az irodai protokoll betanulása, vagy a kollégákkal való csevegés a kávézóban.

Jövő héten érkezik a Ni No Kuni II második DLC-je

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom hamarosan megkapja a második nagy tartalmi frissítését. A The Tale of a Timeless Tome az álmok világába vezet minket, ahol Evan és barátai egy titokzatos kosztümös nyúl nyomába erednek.

Körvonalazódik a Niantic Harry Potter-játéka

A Pokémon GO-ért felelős Niantic egy újabb mobilos AR-játékkal készül, ami ezúttal a varázslóvilág kapuit nyitja meg előttünk. Lássuk, mit tudunk eddig a Harry Potter: Wizards Unite játékmenetéről!

Stela - a SkyBox Labs hangulatos platformere

A SkyBox Labs jelenleg a Halo Infinite-en munkálkodik a 343 Industries társaságában, de a stúdiónak a nagy AAA-projekt mellett volt ideje bemutatni egy különleges platformert is. Íme, a Stela.

Hat fázisban érkezik a World of Warcraft: Classic

Csakúgy, mint a játék eredeti megjelenésekor, a World of Warcraft: Classic esetében is fontos lesz, hogy folyamatos fejlődésen eshessen át karakterünk. Ezért a Blizzard hat felvonásban tálalja majd a vanilla WoW-élményt.

A PS4-es Devil May Cry 5 és a cenzúra esete

Gyakran megesik a videojátékok világában, hogy egy merészebb jelenet néhány régióban a cenzúra áldozatává esik. Így történt a Devil May Cry 5 egyik átvezetőjével is - de csak nyugaton és csak egy platformon.

Íme, a Doom: Annihilation első előzetese

Végre belepillanthatunk az újragondolt Doom-mozi képsoraiba. A Universal Pictures szárnyai alatt készülő Annihilation újra megnyitja a pokol kapuját, így repkedő skulóból és vérengző démonokból most sem lesz hiány.