Megjelent a Ghostbusters: Spirits Unleashed ingyenes DLC-je

Link másolása
A Ghostbusters: Spirits Unleashed, a népszerű filmek alapján készült többjátékos szellemvadász-játék, bemutatta első ingyenes DLC-jét.

A híres szellemvadászos franchise, a Ghostbusters újabb darabbal gazdagodott: megjelent a Ghostbusters: Spirits Unleashed ingyenes DLC-je. A frissítés nem csak kozmetikai javításokat, de egy új pályát és új szellemtípusokat is tartalmaz. De nézzétek is meg a saját szemeitekkel!

Az új pálya, ami a The Facility névre hallgat, egy elhagyatott egészségügyi központ, kísérteties, elmegyógyintézetre hajazó külsővel. Itt találkozhatunk az egyik új szellemmel: a Muncherrel, ami egy, a Glutton osztályába tartozó rémség. Neki a további változatait üdvözölhetjük még újdonságként a játékban. Ezt a fémevő mumust pedig először a Ghostbusters: Afterlife című filmben ismerhettük meg.

A DLC emellett új karakter-személyreszabási lehetőségeket és javított NPC intelligenciát hoz mind a csapattársak, mind a szellemek számára. Korábban már teszteltük a játékot, és akkor megállapítottuk, hogy több javításra is szüksége lenne. Hátha ezekkel az újításokkal élvezhetőbb lesz a játékmenet!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...