Grand Theft Auto 4 előrendelés a Gamekapocstól

  • Írta: Daks
  • 2008. január 28.
  • Akció
Link másolása
A Gamekapocs Webáruházból már előrendelhető az április 29-én Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra megjelenő Grand Theft Auto 4.
A Gamekapocs Webáruházból már előrendelhető az április 29-én Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra megjelenő Grand Theft Auto 4.



Ha szeretnéd már az elsők közt nyomni az új GTA-t, akkor kattints az alsó linkre, és biztosítsd be saját példányod. A Gamekapocs Webáruházból a Grand Theft Auto 4 mellett megrendelhető még a GTA3 és a Vice City is, melyek akciós, 2870 és 2990 forintos áron kaphatóak!

Eredeti Grand Theft Auto kell?
Irány a GK SHOP!
22.
22.
ldavid
#24: esetleg az íéj-nél így van, de ez Rockstar játék, szóval a felirat (és pláne a szinkron) kizárt
21.
21.
szmorepapa
én ugy hallottam egyszer hogy az hogy a játékon hogy lesz e felirat attol függ hogy mennyi példányszámot vállalnak hogy értékesiteni tudnak magyarországon... Az elözö részek eladásai alapjá én nagyon bizom benne hogy ez lesz az elsö ps3 as játék amire lesz magyar felirat, én csak ebböl kifolyolag is meg várom a megjelenés napját meg hát kiváncsi vagyok hogy menyivel lesz huzosabb a special edition.



Erröl jut eszembe mijen jo lenne egy oldal ami olyan lenne mint ahol a playstation storet kértuk magyarországnak csak itt a játékokra lehetne egy aláirást adni hogy mekkora rá az érdeklödés és ezt továbbitani a magyarországi illetékeseknek akik döntenek a felöl hogy lesz e magyar hang vagy felirat szerintem nem lenne hulyeség ...
20.
20.
Callation
Ja, tényleg jól néz ki az eddig hallottakból!

Csak gyorsan jöjjön ki Pc-re!
19.
19.
huszti
veyron: hát így első ránézésre jaja
18.
18.
huszti
GReddy:AZt nem tudom, mennyi németben,svájcba, de azt tudom, hogy ezek az árak nem reálisak a magyar fizetéshez..sajnos, és erről nem a GK tehet, én nem őket szidom, csak szemétségnek tartom ezt...



Amúgy én úgyis vagy várok, míg lesz használt, vagy ha kigyűlik a pénz, kiperkálom érte...MÁS LEHETŐSÉG NINCS, SAJNA... (no warez)
17.
17.
VID993HUN
Ez azért már kicsit durva. Máshol 14-15 ezer itt meg 17 papír. Nem nézitek kicsit hülyének az embereket?:)
16.
16.
wargapityu
megint a szokásos nem lesz pc-re szöveg... az se tünt fel senkinek hogy a San Andreas is mennyivel később jött ki? idáig is kijött az öszes "rendes" GTA és ezután is kifog!
15.
15.
uszylaci
2900.... he! már régiek, nem baj? :)
14.
14.
thomee84
ps3-ra valószinű sűrűn veszünk, és oda a legolcsóbb boltban 13k egy játék nem 17 vagy 18:)
13.
13.
Daks
huha nem surun vesztek eredeti jatekot ugy latom :) ez a standard ár szinte minden nextgen jateknal (igaz a GTA eseteben csak tajekoztato, mert a veglegest meg nem mondta meg kiado)
12.
12.
huszti
basszus..Mo-n miért ilyen drágák a cuccok? Amazon-on Limited Edition 15900 magyar forint (plusz a postaköltség, 2000-3000 ft)
11.
11.
girgosz
11: akkor mit csináltál benne? '_'
10.
10.
Obi1
LnB: Hát ha olyan lesz mint a San Andreas az már egy hatalmas plusz, én imádtam azt a játékot.Játszottam vele vagy 200 órát, no de egyszer sem kezdtem bele a történetbe.
9.
9.
Ryo san
8.
8.
ldavid
#6: Sony exkluzív volt mind2

PSP exkluzívként indultak, aztán ugye a Sony és a pénz viszonya...

7.
7.
thomee84
vicces árak, ennyiért nem venném meg innen. jóval olcsóbban be lehet szerezni
6.
6.
LnB
Hát mindenki el van ájúlva tőle, de ha olyan lesz mint a San Andreas akkor nállam ez sem lesz hosszú életű game... várom én is, meg kíváncsi vagyok, de sokan annyira hypeolják, hogy az mér nevettséges.
5.
5.
girgosz
Vice city stories meg liberty ciy stories sem volt akkor ez miért lenne?
4.
4.
Gillette
Lesz GTA4, de nem most... Majd októberben! Egyébként örülj, hogy lesz egyáltalán PC-re! és még ebben az évben!
3.
3.
ldavid
előbb várd meg míg megjelenik, utána biztos lesz xD
2.
2.
thynice
Elnézést a kommentemért amit írni fogok, de ez kibaszás, hogy PC-re nem lesz GTA4!!! Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz.

Boldog Hanuka!!!! XD
1.
1.
Glek
Miért nem csináltok nyereményjátékot? :) Megdobná az oldal presztizsét... "Úúú a GK-n már lehet GTA4-et nyerni!!!" :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...