Hírarchívum - 2008. november

Dedikáltasd MotoGP 08 játékodat Talmával!

A MotoGP 08 hazai népszerűsítése érdekében a CD Projekt leszerződött Talmácsi Gáborral, aki a játék arcaként dedikálja a dobozos verziókat most és jövő vasárnap.

Indul a FIFA Interaktív Világkupa idei szezonja

Az Electronic Arts és a Sony bejelentették a FIFA Interaktív Világkupa legújabb szezonjának kezdetét. A magyar selejtező szombaton indul.

Lezárult a Grand Theft Auto 4 PC nyereményjáték

Nyereményjátékunkban gazdára talált egy eredeti Grand Theft Auto 4 PC-s játékprogram. A szerencsés nyertesnek gratulálunk, ajándékát futárral kapja meg.

Alpha Protocol - fejlesztői napló

Az Obsidian Entertainment jelenleg az Alpha Protocol címet viselő, modern kori szerepjátékon dolgozik, amelyről most többet is megtudhatunk egy fejlesztői napló keretében.

Jövő héten jön a Resident Evil 5 demója

Jövő héten érkezik a Resident Evil sorozat ötödik, minden eddiginél jobban várt epizódjának demó verziója, mégpedig az Xbox Live hálózatára.

Hivatalosan is készül az Assassins Creed 2

Az Ubisoft CEO-ja ma hivatalosan is bejelentette, hogy készül az Assassins Creed második része, amely a 18. században fog játszódni, a francia forradalom idején.

Megvásárolható a Gamekapocs bögre!

A több hetes nyereményjáték kizárólagosságot követően a Gamekapocs bögre végre meg is vásárolható. A hibátlan kerámiacsodához a SHOP-ból lehet hozzájutni!

Szerda esti videócsokor

Ma esti videócsokrunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Armed Assault 2, a FEAR 2, a Halo 3: ODST, a Prince of Persia vagy a Skate 2.

Elalvás előtti galériafrissítés szerdára

Ma esti összeállításunkban olyan nevek kaptak helyet, mint például az Alone in the Dark: Inferno, a Battlestations: Pacific, a Race Pro vagy az UFC 2009.

Nem csökken a PlayStation 3 ára márciusban

A hétfőn megjelent pletykákat cáfolta a Sony amerikai részlegének szóvivője: a cég nem tervez PS3-árcsökkentést, minden korábbi hír csupán spekuláció.