Hírarchívum - 2020. november

Nyáron érkezhet a The Good Life

Hidetaka "Swery65" Suehiro új játéka régóta várat magára, ám most úgy tűnik, tényleg sínen van a projekt: a The Good Life a minap kiadót igazolt, és kaptunk egy körülbelüli megjelenési dátumot is.

Jövő héten érkezik Switchre a DOOM Eternal

A Bethesda és az id Software bejelentette, hogy jövő héten landol a Nintendo eShopban a DOOM Eternal Switchre szánt kiadása. Ahogy arról korábban beszámoltunk, dobozos formában nem lesz kapható a játék.

Úton az új Monster Energy Supercross-játék

A Milestone jövőre sem hagy minket versenyjátékok nélkül, nem sokkal azután, hogy piacra dobják az MXGP 2020-at, már érkezik is a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4.

Tiltás vár a PS Plus Collectionnel bizniszelőkre

Ahogy arról mi is beszámoltunk, ha egyszer hozzáadtuk a könyvtárunkhoz az egyébként PS5-exkluzív PlayStation Plus Collection tartalmát, akkor PS4-en is hozzáférhetünk ezekhez a játékokhoz. Voltak, akik üzletet építettek erre.

Elhunyt Darth Vader megformálója, David Prowse

Tegnap érkezett a hír, hogy 85 éves korában elhunyt a Darth Vadert alakító színész, David Prowse. Az eredetileg testépítőként bemutatkozott úriembert felesége és három gyermeke gyászolja.

Februárban nyílik a Super Nintendo World

Hamarosan megnyitja kapuit a világ első Nintendo témájú vidámparkja. A Super Nintendo World Osakában, a Universal Studios japán kirendeltségénél fekszik, a fő attrakciója pedig egy óriási Mario Kart-pálya.

A Control lehet az Xbox Game Pass új játéka

A Microsoft mostanában szereti kamuleakekkel felvezetni az Xbox Game Pass legújabb nagy durranásait, ez pedig most sincs másképp. Valószínű, hogy a Control is csatlakozik az előfizetéses szolgáltatáshoz.

Önálló játék a Cyberpunk 2077 multiplayere

A CD Projekt RED megtörte a csendet a Cyberpunk 2077 többjátékos porciójával kapcsolatban. Adam Kiciński elárulta, hogy több lesz ez egy játékmódnál, inkább önálló produktumként érdemes rá gondolunk.

Soul Calibur VI - Hwang visszatér

Végéhez közelít a Soul Calibur VI második szezonbérlete, a Bandai Namco végre elárulta, hogy kivel bővül a harcosok sora. A bunyós játék veteránjai örülhetnek, ugyanis a széria klasszikus kardforgatója, Hwang lép be a ringbe.

Brit toplista: mit eredményezett a Black Friday?

Véget értek a Black Friday leárazásai, amelyek alaposan fellendítették a videojátékos piacot az Egyesült Királyságban is. Az akciózás nagy győztese a Nintendo Switch volt, de a toplista élére mégis a várható befutók kerültek.