Hírarchívum - 2009. február

Még egy-két évet várnunk kell a Guild Wars 2-re

A koreai NCSoft által fejlesztett Guild Wars sok MMORPG-t kedvelő játékos szívébe belopta magát, ám sajnos a folytatásra még várnunk kell néhány évet.

Dead Space - valami készül...

A hét végén egy érdekes teaser kép jelent meg a Dead Space hivatalos honlapján, amely valószínűleg a Wii-s változat bemutatása kapcsán készült.

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmas órák várnak ránk a jövő héten, hiszen végre boltokba kerül a Street Fighter IV, a Warhammer 40.000: Dawn of War II és a GTA IV várva-várt kiegészítője is.

Bajba került az Aliens: Colonial Marines is?

Egyre több a rossz hír az Aliens-játékok körül: más forrásból is megerősítették az RPG fejlesztésének szüneteltetését, most pedig a Colonial Marines is bajba kerülhet.

Új képek érkeztek a Need for Speed: Shiftről

Egy orosz fórumon jelent meg ma néhány új kép a Need for Speed: Shiftről, amely az újragondolt sorozat legszimulátorosabb darabjának ígérkezik.

Dead to Rights: Retribution - az első képek

Hivatalosan is bemutatták az új Dead to Rights projektet, amely a Retribution alcímet kapta. A hivatalos konkrétumok mellett tíz képet is kaptunk a játékról.

Új játékon dolgoznak a Pure alkotói

Új játékon dolgoznak a remekül sikerült Pure fejlesztői: a Black Rock Studios projektjét még be sem jelentették, viszont az első trailer már kiszivárgott és megtekinthető!

Nintendo Wii-re is megjelenik az új Virtua Tennis

Picit megkésve, de a méltán népszerű Virtua Tennis sorozat legújabb részének a PC-s, PS3-as és X360-as változatai mellett a Wii-s verzióját is bejelentették.

Megalapították a Robot Entertainmentet

Az egykori Ensemble Studios néhány munkatársa megalapította a Robot Entertainment névre hallgató stúdiót, ám konkrét projekteket még nem jelentettek be.

Resident Evil 5 - Újabb látnivalók és információk

Két vadi új trailer látott napvilágot a Resident Evil ötödik részéből, amelyeknek köszönhetően nem mindennapi, akciódús jelenetek tanúi lehetünk.