Hírarchívum - 2009. február

Letöltési rekordot döntött a Halo Wars demója

Nem is oly rég jelent meg az egykori Ensemble Studios által fejlesztett Halo Wars kipróbálható változata, amely máris megdöntötte a letöltési rekordokat.

Lopakodós játékon dolgozik az Infinity Ward?

Egyes források szerint az Official Playstation Magazine legújabb számában olvashatunk egy pletykát arról, hogy új játékon dolgozik az Infinity Ward.

God of War 3 - Epikus trailer

Vadonat új trailer érkezett Kratos kalandjainak lezáró fejezetéhez, a God of War harmadik részéhez, amely minden eddiginél jobbnak ígérkezik.

Lezárult a The Lord of the Rings nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából három darab eredeti The Lord of the Rings: Conquest PC-s játékot sorsoltunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Starcraft 2 - Képek a szerelmesek ünnepére

A Blizzard mindig is igyekezett aktuális játékairól az ünnepeknek megfelelő képeket készíteni, nincs ez másként a Valentin nap esetében sem.

50 millió eladott PlayStation Portable világszerte

Kicsivel több, mint négy év alatt ötvenmillió PlayStation Portable talált gazdára szerte a világon. A Sony kézikonzolja így a legnépszerűbb játékgépek közé tartozik.

Videócsokor a pénteki ebédhez

Ma délutáni összeállításunkban olyan sztárok kaptak helyet, mint a Still Life 2, a Battle Forge, a Halo Wars, a GTA IV: The Lost and Damned vagy a Singularity.

Mégsem készül el az Aliens-szerepjáték?

Anno az Aliens: Colonial Mariens bemutatásával párhuzamosan leplezték le az Aliens-filmek alapján készülő szerepjátékot, melyet az Obsidian fejlesztett volna.

Jövőre Mario és Sonic is részt vesz a téli olimpián

Folytatódik a nyár sikerjátéka, melyben Mario, Sonic, valamint összes barátjuk és ellenfelük mérik össze erejüket a 2010-es téli olimpiai játékokon.

Csődeljárást kezdeményezett a Midway

Szép lassan, de halad az elkerülhetetlen felé a Midway: a rendkívül eladósodott cég fizetésképtelensége miatt a Chapter 11 keretében csődeljárást kezdeményezett.