Hírarchívum - 2022. június

Fallout London - káprázatosan fest a Fallout 4 modja

Jól tudjuk, hogy a modderek gyakran csodákra képesek, a Bethesda-játékokat buheráló közösség pedig a legjobbak közül is kitűnik. A Fallout London fejlesztői elképzelték, milyen lehetett a világvége a briteknél.

Az Indiana Jones 5 lehet John Williams utolsó filmes rodeója

Több mint hatvanévnyi varázslatos munka után John Williams szögre akasztja a karmesteri pálcát, legalábbis a filmzenéket illetően. A legendás zeneszerző utolsó hollywoodi munkája az Indiana Jones 5 lehet.

Kiszivárgott felvételeken az elkaszált Scarface-játék

Mielőtt az Activision felvásárolta őket, a Radical Entertainment csapata a Scarface: The World is Yours folytatásán dolgozott. Most napvilágot látott némi felvétel az elkaszált játékból.

A jövő hónapban leplezhetik le a Skate 4-et

Habár az EA hétpecsétes titokként őrzi az új Skate részleteit, a játék fejlesztése már jó ideje gőzerővel halad. A pletykák szerint júliusban végre láthatunk is valamit a gördeszkás játékból.

Trailert kapott a LEGO Star Wars: Summer Vacation

A LEGO Star Wars hősei idén is összegyűlnek egy különleges alkalomra: a téli és az őszi ünnep után egy nyári következik. Vagyis hát nem annyira ünneplés, mint a régen megérdemelt lazítás egy tengerpartbolygón.

Júliusban mutatkozhat be újra a Skull & Bones

A Skull & Bones sok viszontagságon átesett már, de egyre inkább arra mutatnak a jelek, hogy a Ubisoft ráncba szedi már. Tom Henderson értesülései szerint hamarosan újra láthatjuk.

Nagy bejelentéssel készül a Marvel a San Diegó-i Comic-Conra

Három év után újra részt vesz a Marvel a San Diegó-i Comic-Conon, és habár egyelőre nem tudni, mire készül, Kevin Feige szerint olyan nagy dobás lesz, amiért megéri visszatérni.

Játékmenetet is villant a Wild West Dynasty új előzetese

Ha a középkor és a feudális Japán nem vonz abban, hogy ott építs várost magadnak, ahol leteheted dinasztiád alapköveit, akkor talán a vadnyugattal szerencséd lesz. A Wild West Dynasty új előzetesen mutatja meg magát.

Ötpercnyi gameplayen a The Last Case of Benedict Fox

Benedict Fox egy igazán különleges nyomozó: egy démon a társa. Az ő segítségével képes az elhunytak emlékeibe lépni az utolsó vallomásukért, ám a legújabb ügy könnyen lehet, hogy Foxnak is túl nagy falatnak bizonyul.

Még a nyár folyamán megjelenik a Despot's Game

Talán az auto-battlerek már messze maguk mögött hagyták a trendstátuszt, de a Konfa Gamest ez nem tántorította el attól, hogy befejezze saját kísérletét a zsánerben.