Hírarchívum - 2022. június

STEPL - egy app, mellyel sétálva merülhetünk el a játékok világában

Ti szeretnétek körbesétálni a Cyberpunk 2077, a GTA V, a Death Stranding, a The Witcher 3, a Mátrix-demó vagy a Horizon: Zero Dawn világát? Most megtehetitek!

Már több mint 20 millióan játszottak a Fall Guys ingyenes kiadásával

Jót tett a Fall Guysnak a free-to-play modellre váltás, hatalmas érdeklődés övezte a játékot az elmúlt időben.

Direct Minivel jelentkezik holnap a Nintendo

Beigazolódtak a pletykák, valóban újabb Direct-adással jelentkezik holnap a Nintendo, igaz, ez egy Direct Mini lesz valójában, amely a külsős fejlesztésekre fókuszál.

Brit toplista: élen rajtolt a Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Miután nem igazán voltak dobozos megjelenések a közelmúltban, a Fire Emblem Warriors: Three Hopes könnyedén behúzta az aranyérmet a legutóbbi toplistán.

Néhány játékról már tudjuk, hogy mikor hagyja el a PlayStation Plus kínálatát

Ahogy arra lehetett számítani, a megújult PlayStation Plus bővített katalógusában sem marad benne az összes játék a végtelenségig - néhány címről már tudjuk is, mikor kerül ki a kínálatból.

HWSW: Megalakult a Metaverse Standards Forum

A metaverzummal foglalkozó Meta, Microsoft és más nagy tech cégek közösen szeretnének dolgozni a koncepció jövőbeli szabványain, de a résztvevők listájáról egyelőre hiányzik egy fontos szereplő: az Apple.

Megjelent a Blade Runner: Enhanced Edition

Elsiklottunk felette, de azért a jegyzőkönyv kedvéért mindenképp érdemes említést tenni róla, hogy a múlt héten a Nightdive Studios kiadta a régóta halogatott Blade Runner: Enhanced Editiont.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten már ráfordulunk a júliusra, akad azonban néhány érdekesség a hónap utolsó napjaira is. Szokásunkhoz híven listába szedtük az újdonságokat.

Indul az idei Summer Games Done Quick

Az elmúlt pár évben csak virtuális eseményként tartották meg a Games Done Quick rendezvényeit, a mai nappal induló speedrunner-maraton azonban már élő eseményként tér vissza.

A The Boys miatt törölte az egyik projektjét Hideo Kojima

Az évek során sok furcsaság kipattant Hideo Kojima koponyájából. Az egyik ilyen ötlet annyira hasonlított az Amazon szuperhősös tévésorozatához, a The Boyshoz, hogy a japán játéktervező inkább végleg jegelte azt.