Hírarchívum - 2023. július

5 millió eladott példánynál a Resident Evil 4-remake

A Capcom legfrissebb jelentése szerint a márciusi megjelenés óta globálisan ennyi példányt adtak el a játékból digitálisan és fizikai formában, ami az április adatokhoz képest némi lassulást jelent.

Augusztusban jön a Firewall Ultra

A PlayStation VR2 játékhoz trailert is mellékelt a kiadásért felelős Sony, a Firewall Ultra előrendelői pedig játékbeli bónusz fegyvert kapnak majd, a drágább csomagért pedig korai hozzáférés jár majd plusz karakterekhez.

4 perces kóstoló érkezett a Remnant 2-ből

Ha eddig nem vártuk eléggé, akkor a Gearbox és a Gunfire Games most gondoskodik róla, hogy még jobban sóvárogjunk a játék után, szerencsére már csak párat kell aludni a megjelenésig.

Új képen láthatjuk Venomot

Az ősszel érkező játékban feltűnő szupergonosz szinkronhangja is ismert, aminek kapcsán a karakter megalkotásáról is beszélt az Insomniac csapatának vezetője.

Blizzard-játékok költöznek a Steamre

A vállalat megerősítette, hogy az Overwatch 2 és még számos Blizzard-videójáték elérhető lesz a Steam piacterén.

2024-ben érkezik a hivatalos Call of Duty-társasjáték

Egyre több információ kerül nyilvánosságra a kétszemélyes, stratégiai társasjátékról, ami a népszerű franchise, a Call of Duty alapján készült.

A Netflix-sorozat alapján frissítették a The Witcher 3-at

A 4.04-es verziószámú frissítés több, a Netflix The Witcher-sorozata által inspirált tartalmat vezet be az új epizódok megjelenése előtt.

Animált intrót kapott a készülőben lévő Sonic Superstars

A Sega hamarosan megjelenő, új Sonic-videójátéka ezúttal egy eddig nem látott új oldaláról mutatta meg magát: íme a játék animált, zenés intrója!

A Microsoft és az Activision októberre tolta ki a felvásárlási határidőt

Az Activision Blizzard és a Microsoft megállapodott abban, hogy a felvásárlási határidőt őszre tolják, hogy a végső szabályozási kérdéseken dolgozhassanak.

Az Activision szerint jól halad az új Call of Duty fejlesztése

Az Activision Blizzard ma lerántotta a leplet a második negyedéves összefoglalójáról: rövid tájékoztatást adtak az idei Call of Duty-videójátékról is.