Hírarchívum - 2023. július

Új traileren a Marvel's Spider-Man 2

A játék történetének újabb részleteiről rántották le a leplet, egy erős utalással, hogy ki is lesz végül Venom. Emellett a Sony egy új bundle-t is villantott tematikus megjelenéssel.

A Gran Turismo-mozi új előzetese bemutatja, hogyan lehetsz igazi versenyző

Egy "őrült, igaz történeten" alapuló Gran Turismo-film premierje már a nyakunkon van, így most újra belenézhetünk Neill Blomkamp vadiúj rendezésébe.

Sztoritrailert kapott az Armored Core VI: Fires of Rubicon

A Rubicon 3 bolygón felfedezett titokzatos anyag nem kevés profittal kecsegtet a nagyvállalatok számára. Megindul hát az ádáz küzdelem érte mechákkal és drámával, ahogy az a történetre fókuszáló előzetesből kiderült.

Ezen a héten két játékot ad ingyen az Epic Games Store

Ezúttal a Bethesda MMORPG-jére csaphatnak le az érdeklődök ingyen az Epic boltjában, de a nyomozós vizuális regények kedvelői is jól járnak ezen a héten. Húzd be az The Elder Scrolls Online-t és a Murder By Numberst!

Nem maradunk jutalom nélkül a megnyert csaták után az Atlas Fallenben

A Focus Entertainment egy jó hosszú előzetesben mutatja be az Atlas Fallen harcrendszerét, illetve a Momentum névre keresztelt jutalomrendszert. Megéri nagyobb kockázatot vállalni a csaták során.

Ötven dolgozójától válik meg az Activision Blizzard esport-részlege

Minden előjel nélkül a kiadó masszív elbocsátásokba kezdett az esportért felelős részlegénél, miközben megerősítette, hogy nagy változások várhatóak az Overwatch League-ben.

Nem fest túl meggyőzően a Skull Island: Rise of Kong

A hivatalos bejelentést megelőzve, az Amazon áruház szivárogtatta ki a legújabb King Kong-játékot. Sajnos az első látnivalók alapján annyira nem hoz minket lázba a Skull Island: Rise of Kong.

Egy évvel a premier után leállnak a Gundam Evolution szerverei

Nem volt túl népszerű az ismert anime világában játszódó online lövöldözős játék, a Bandai Namco alig egy évvel a megjelenés után máris elkaszálja a Gundam Evolutiont.

17 perces gameplay bemutatót kapott a The Crew Motorfest

A Ubisoft arcade autóversenyzős sorozatának következő része majd csak szeptemberben érkezik, azonban most egy igen vaskos betekintést kaphatunk abba, hogy mi is vár majd ránk.

A Diablo IV június legkelendőbb játéka volt Európában

A lista a múlt havi lemezes és digitális eladások alapján készült, igaz, a legújabb Zelda-játék csak a fizikai példányok számával szerepel rajta, a Nintendo még nem közölte a digitális eladásokat.