Hírarchívum - 2024. május

Ultraszéles gaming monitort mutatott be a Philips

Az új kijelző szó szerint könnyebb átugrani, mint megkerülni, de nemcsak a 32:9-es képarány szól mellette, a Philips Evnia brandjének új darabja minden téren komoly specifikációkat villant.

Októberben konzolokon is ringbe száll az Undisputed

Több mint 70 licencelt bokszolóval indul az Undisputed 1.0-ás változata, amely kétségkívül az első nagyobb bokszjáték lesz egy évtized után. A végleges verzió a PC-k mellett konzolokon is tiszteletét idén októberben.

Bemutatkozik a GreedFall II: The Dying World játékmenete

A Spiders szerepjátékát még 2022-ben jelentették be, ám azóta néma csend honolt felőle. A GreedFall II: The Dying World azonban nyáron fordul korai hozzáférésbe PC-n, most pedig itt az első gameplay trailer hozzá.

Marad a kaptafánál a Dan Houser új stúdiója

A Rockstar Games társalapítója, Dan Houser tavaly alapította az Absurd Venturest, amely a friss álláshirdetések szerint egy nyitott világú akció-kalandjátékon dolgozik. A perspektíva is TPS-ékre hajaz, pont mint a GTA-sorozat esetében.

Összeszedtünk minden részletet az Assassin's Creed: Shadows-ról

Megérkeztek az első információk a tegnap leleplezett Assassin’s Creed: Shadows játékmenetéről. A két játszható karakter mellett egy teljesen új bevilágítási rendszert kapunk, szövetségeseket toborozhatunk magunk mellé és így tovább.

Július végén gördül be az F1 Manager 24

Dátumot kapott a Frontier Developments idei menedzserjátéka, melyben egy F1-es csapat irányítása lesz a becses feladatunk. Az idei szabályrendszer átvétele mellett elég sok újdonság került a kalapba.

Végre itt van a Starfield májusi frissítése

A megjelenés óta a legnagyobb frissítését kapta meg ma a Bethesda sci-fi szerepjátéka, amely rengeteg új, életminőséget javító funkciót hoz a játékba. Módosíthatjuk a nehézséget és konzolon is testreszabható lett a teljesítmény.

Ezen a héten a Dragon Age: Inquisition az ingyenes az Epicnél

Ráadásul a Mega Sale is kezdetét vette az áruházban, így a következő egy hónapban négy AAA-kategóriás játékot kapunk ingyen - a megszokott heti bontásban. Az első, a Dragon Age: Inquisition - Game of the Year Edition már most elérhető.

Az Old School Rally annyira old school, hogy akár Colin McRae Rally is lehetne

Ha ti is imádtátok a kései 90-es évek ralijátékait, akkor mindenképp vessetek egy pillantást az Old School Rally néven bejelentett alkotásra. A Colin McRae Rally-t idéző játékot egyetlen fejlesztő készíti.

Senua's Saga: Hellblade II - összefoglaló a történetről

Néhány nap múlva folytathatjuk Senua tragikus történetét, előtte azonban nem árt felfrissítenünk a korábbi események emlékeit. A Ninja Theory egy ötperces videóval készült erre.